קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא לאפות עוגת אפרסק

לא לאפות עוגת אפרסק
אם יש לכם חמאה, מים, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, לא לאפות s ' mores עוגה, ו לא לאפות עוגת חמאת שקדים.

הוראות

1
מערבבים יחד את המים, הסוכר, קורנפלור, וחמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. כאשר התערובת הגיעה לרתיחה, להוסיף כמה פרוסות של האפרסקים, ולאחר מכן להוריד את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 5 דקות עד עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אפרסקאפרסק
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר לחלוטין.
3
מניחים את פרוסות האפרסק הנותרות לתוך קרום העוגה, ומפיצים את הרוטב על כולם, מכסים לחלוטין. להכניס למקרר לפחות 3 שעות, או עד המשרד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
רוטברוטב
אפרסקאפרסק