לא לאפות עוגת גלידת תפוחים
לא לאפות עוגת גלידה תפוחים היא טבעוני קינוח. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. 497 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, בורבון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו לא לאפות s ' mores עוגה.
הוראות
לאחר שהבטחתם או הכנתם את הקרום, הניחו אותו בצד והפנו את תשומת לבכם לתפוחים המיובשים.
מניחים אותם בסיר קטן או צלחת בטוחה במיקרוגל יחד עם הרוחות של הבחירה שלך, מים, וסוכר חום וחום במשך כ 2 עד 5 דקות, ערבוב ובדיקה מעת לעת עד התפוחים ספגו את כל הנוזל.
מניחים אותם במקרר או במקפיא כדי להתקרר במהירות, ולחכות עד שהם מקוררים ביסודיות לפני שתמשיך.לרכך את הגלידה על ידי נותן לו לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני העברת אותו לתוך קערה גדולה. הציגו 1 כוס של חמאת התפוחים והשתמשו במרית רחבה כדי לשלב היטב את השניים.
מוסיפים את 1/3 הכוס הנותרת של חמאת תפוחים ואת תערובת התפוח המיובש ומערבבים קלות, מערבלים אותה בתערובת הגלידה מבלי למזג אותה לחלוטין.להעביר במהירות את המילוי לתוך קרום קרקר גרהם מוכן שלך, להחליק את החלק העליון עם המרית שלך, ולהעביר את כל העוגה לתוך המקפיא שלך.
תן לו להגדיר לפחות 2 עד 3 שעות, עד שהוא מגיע עקביות sliceable.