קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

קינואה אסייתית

קינואה אסייתית
קינואה אסייתית לוקחת כ -40 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 85 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 146 קלוריות . אם יש לכם מים, שיני שום, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל האסייתי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה די טוב. סלט קינואה עוף אסיאתי בכוסות קינואה , קינואה אסייתית וקינואה אסייתית דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים קינואה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 12-15 דקות או עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסירים מהאש.
4
מוסיפים את הפלפל האדום, ערמוני המים, האפונה והבצל; לטשטש עם מזלג. מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירה מצוינת לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין הריזלינג של Barefoot Cellars עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מרתפי יחפים יין ריזלינג
מרתפי יחפים יין ריזלינג
טעמי נקטרינה ואגסים עסיסיים משלימים את גימור ההדרים המתוק והדבש המתמשך