קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות43
מגזין

לא ללוש פיצה ביאנקה

לא ללוש פיצה ביאנקה
לא ללוש פיצה Biancan הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 2305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. נסו פיצה ביאנקה דיפ, פיצה ביאנקה, ו פיצה ביאנקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה ומקציפים יחד עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים מים ומערבבים עם כף עץ עד שלא נשאר קמח יבש. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לנוח בטמפרטורת החדר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
למחרת, קמח קלות את הבצק ואת הידיים. לגרד את הבצק מהקערה על פיסת נייר קלף משוריינת היטב להגדיר בתוך גיליון אפייה מעוטר בעדינות לקפל את הבצק לתוך כתם אפילו במרכז. אבק עם קמח לכסות במגבת מטבח נקייה. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד כמעט הוכפל בנפח, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
30 דקות לפני האפייה, התאימו את מתלה התנור למיקום עליון-אמצעי, הניחו עליו אבן אפייה (או ערימה כפולה של גליונות אפייה) וחיממו מראש את התנור ל-550 ° F. מתחו בעדינות את הבצק לצורה מלבנית אפילו (אין צורך להרים אותו). בזהירות להקפיד על המשטח העליון עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ים גס ורוזמרין אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
מעבירים תבנית אפייה שלמה עם בצק לפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
7
אופים במשך 5 דקות רק עד הפיצה הוא מעט מוצק.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר מהתנור ולהעביר פיצה לקליפת פיצה. זרוק נייר קלף. להחזיר פיצה לאפות ישירות על אבן האפייה עד חום זהוב שרוף, על 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
העברה ללוח חיתוך גדול, לחתוך 8 או 12 פרוסות מלבניות, לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך