לא רוטב הצדפות של אמא
לא רוטב הצדפות של אמא שלך הוא פסקטריאן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 264 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שום, מלח, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס של אמא, אמא מאק מאוד לח מרווה ההלבשה, ו רוטב צדפות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, האורגנו, הטימין, המלח, הפלפל השחור ופלפל הקאיין עד לאיחוד, ומערבבים פנימה בעדינות את הצדפות. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד ששולי הצדפות מתחילים להתכרבל, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה את פירורי הלחם ונוזל הצדפות השמור עד לאיחוד יסודי של המלית. כפית קלות את המילוי לתוך צלחת אפייה מוכן.
מפזרים את המילוי בגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב, 15 עד 20 דקות.