קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

לאט לאט שעועית אפויה

לאט לאט שעועית אפויה
קל בישול איטי שעועית אפויה היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דבשה, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית אפויה מבושלת איטית, שעועית אפויה מבושלת איטית, ו שעועית אפויה האיטית הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להשליך כל שעועית שבורה או אבנים. מכסים את השעועית עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים. אפשר להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים במסננת ושומרים את הקערה (אין צורך לשטוף); מניחים את הקערה בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את השעועית, בייקון, ובצל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
לטאטא את שאר החומרים הנמדדים בקערה השמורה עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים לתוך סיר איטי ומערבבים עד משולב היטב. מכסים ומבשלים על חום גבוה או נמוך עד השעועית הם מכרז והנוזל מתעבה מעט (זה יהיה להתעבות יותר כפי שהוא מתקרר), על 6 שעות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס