לאט לאט שעועית אפויה
קל בישול איטי שעועית אפויה היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דבשה, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית אפויה מבושלת איטית, שעועית אפויה מבושלת איטית, ו שעועית אפויה האיטית הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להשליך כל שעועית שבורה או אבנים. מכסים את השעועית עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים. אפשר להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או לילה.
מסננים במסננת ושומרים את הקערה (אין צורך לשטוף); מניחים את הקערה בצד.
מניחים את השעועית, בייקון, ובצל בבישול איטי.
לטאטא את שאר החומרים הנמדדים בקערה השמורה עד בשילוב.
יוצקים לתוך סיר איטי ומערבבים עד משולב היטב. מכסים ומבשלים על חום גבוה או נמוך עד השעועית הם מכרז והנוזל מתעבה מעט (זה יהיה להתעבות יותר כפי שהוא מתקרר), על 6 שעות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.