קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe

לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe
לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . אם יש לך שמן זית, פתיתי צ'ילה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ברוקולי רב עם קרוטונים פולנטה, ו פולנטה קרמית עם פנקטן וברוקולי רב.

הוראות

1
Put the cornmeal into a bowl. Slowly add 3 cups of water, stirring with a wooden spoon as you do so.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
Put 4 1/2 cups water into a large pot and bring to a boil over medium high heat.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
Add the salt. Stir the cornmeal mixture again and then slowly pour it into the boiling water, stirring with a wooden spoon as you do so. Bring to a boil, stirring all the time. The mixture will thicken very quickly into a homogeneous paste. Quickly pour this paste into the baking dish, smooth over the top with the back of your wooden spoon, cover, and bake for 50 minutes.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
Serve as is (perhaps stirring in a small slice of butter or some grated cheese) or cool, cover, and refrigerate. Polenta that has cooled will firm up and may be toasted or fried.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
Broccoli Rabe with Garlic
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
- serves 4 -
7
Cut the coarse stems off the broccoli rabe and wash it well. Bring a large pot of water to a rolling boil. Put 2 teaspoons salt into the water and then add the broccoli rabe. Cover, bring to a boil again, and boil rapidly for 2 minutes, or until just tender.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
Drain and rinse immediately under cold running water.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
Drain and set aside until just before eating.
10
Put the oil and garlic into a large frying pan and set over medium heat. When the oil begins to sizzle and the garlic turns a light golden color, put in the broccoli rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
Sprinkle with about 1/2 teaspoon salt and the chile flakes and stir gently to mix. Turn the heat to low and turn the greens gently until heated through.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ירוקירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Piccini Chianti Classico. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 10 dollars.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו