קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל

לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1120 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ו נקניק, רדיקיו ופיצת מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצל, החמאה, הסוכר והמלח בסיר קטן עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטגן מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה, במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף, להוסיף את היין והחומץ ולהמשיך לבשל על חום בינוני, ערבוב מעט בתדירות גבוהה יותר, עד שלא נשאר נוזל והבצל רך וקרמל, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בואו הריבה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשמור במקרר עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
צולים את הרדיקיו: התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. זרקו את הרדיקיו עם 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בקלף וצולים בתנור עד שנבל ובישל דרך, כ -15 דקות. תניח בצד. (זה יכול להיעשות 1 יום קדימה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעלות את חום התנור ל 260°. לחלק את הבצק פיצה לשניים לגלגל או למתוח כל אחד לדיסקים דקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מברישים את הבצק עם שאר שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מפזרים את הגבינה על הפיצות, מנקדים בריבת בצל ומסדרים את הרדיקיו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ריבהריבה
8
אופים בתנור במשך כ -10 דקות, עד הפיצות הם פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
חותכים לפרוסות, או מגישים כל אחד בנפרד על צלחות.