לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1120 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פנה עם ארוגולה נבולה, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת, ו נקניק, רדיקיו ופיצת מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל, החמאה, הסוכר והמלח בסיר קטן עם מכסה.
לטגן מעל חום בינוני-נמוך, מכוסה, במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף, להוסיף את היין והחומץ ולהמשיך לבשל על חום בינוני, ערבוב מעט בתדירות גבוהה יותר, עד שלא נשאר נוזל והבצל רך וקרמל, על 25 דקות.
בואו הריבה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשמור במקרר עד 3 שבועות.
צולים את הרדיקיו: התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. זרקו את הרדיקיו עם 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בקלף וצולים בתנור עד שנבל ובישל דרך, כ -15 דקות. תניח בצד. (זה יכול להיעשות 1 יום קדימה).
להעלות את חום התנור ל 260°. לחלק את הבצק פיצה לשניים לגלגל או למתוח כל אחד לדיסקים דקים.
מברישים את הבצק עם שאר שמן הזית.
מפזרים את הגבינה על הפיצות, מנקדים בריבת בצל ומסדרים את הרדיקיו למעלה.
אופים בתנור במשך כ -10 דקות, עד הפיצות הם פריך.
חותכים לפרוסות, או מגישים כל אחד בנפרד על צלחות.