לאפות רביולי קל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לאפות רביולי קל. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו בצל, רסק עגבניות, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לאפות רביולי קל, לאפות רביולי קל, ו קל צ'יפוטלה רביולי לאפות.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מחממים תנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל, פלפל, אורגנו ושום; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים יין ו -6 המרכיבים הבאים (יין דרך רסק עגבניות), מערבבים היטב לשילוב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים 20 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פסטה לתערובת העגבניות, זורקים היטב לשילוב. כף תערובת פסטה לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' המצופה קלות בתרסיס בישול, ומפזרים גבינה באופן שווה.
אופים בחום של 400 למשך 30 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.