לבבות ארטישוק מושרים
לבבות ארטישוק מושרים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 30 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי דפנה, מלח, שמן זית כתית מעולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבבות ארטישוק מושרים, לבבות ארטישוק מושרים ופטריות, ו פטריות במרינדה, לבבות ארטישוק וסלט כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב חומץ סיידר, מלח, ארבעה עלי דפנה, 3 רצועות לימון גרידת, ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים לבבות ארטישוק ומבשלים רק עד רך, על 3 עד 5 דקות.
מסננים ארטישוקים, משליכים עלי דפנה וגרידת לימון.
בעוד ארטישוק עדיין חם, לחלק אותם בין 3 נקי, יבש 8 אונקיות צנצנות.
הוסף 1 עלה דפנה, רצועה אחת של גרידת לימון, ו 1/4 כפית פתיתי פלפל חמים לכל צנצנת. מכסים ארטישוקים לחלוטין בשמן זית. הניחו בצד, חשפו, עד ארטישוקים הם מגניבים. חותם צנצנות ארטישוק חנות במקרר עד 2 חודשים.