לבבות בראוני מזוגגים
לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, מים, סוכר צבעוניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: לבבות בראוני קרמל טפטף, לבבות בראוני קרמל טפטוף מסורתי, ו לבבות בראוני Fudgy עם זיגוג אספרסו.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). שורה תחתונה וצדדים של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם נייר. גריז תחתון רק של נייר עם קיצור או ספריי בישול. הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
באמצעות רדיד להרים, להסיר בראוני מחבת; להסיר רדיד. עם עמוק 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב, לחתוך 10 בראוניז.
מניחים בראוני לבבות על מדף קירור או נייר שעווה.
בקערה למיקרוגל, ציפוי מיקרוגל נחשף על גבוה 10 עד 20 שניות. מערבבים; ציפוי יהיה עבה כף. אל תרתח. בזהירות כפית נמס ציפוי על בראוניז כדי זיגוג, המאפשר עודף לטפטף למטה הצדדים.
מפזרים סוכריות לפני ערכות ציפוי.