לבבות בראוני מזוגגים מסורתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוני מסורתי לבבות. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת בראוני פאדג', ציפוי שוקולד עשיר & שמנת, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לבבות בראוני קרמל טפטוף מסורתי, לבבות בראוני קרמל טפטף, ו עוגיות בראוני מסורתיות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם רדיד. רדיד גריז על החלק התחתון רק של מחבת עם קיצור או ספריי בישול. הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
באמצעות רדיד להרים, להסיר בראוני מחבת; להסיר רדיד. עם עמוק 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב, לחתוך 14 בראוניז.
מניחים בראוני לבבות על מדף קירור או נייר שעווה.
בקערה למיקרוגל, ציפוי מיקרוגל נחשף על גבוה 10 עד 30 שניות. מערבבים; ציפוי יהיה עבה כף. אל תרתח. בזהירות כפית נמס ציפוי על בראוניז כדי זיגוג, המאפשר עודף לטפטף למטה הצדדים.
מפזרים סוכריות לפני ערכות ציפוי.