לבבות ברי עם שוקולד-קרם כתום
לבבות ברי עם קרם שוקולד-כתום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטל, קרם שוקולד-כתום, בצק עלים קרםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לבבות קקאו שוקולד-כתום, ביסקוויטים עם שוקולד עם שוקולד וכתום עם שמנת קרושה ומרמלדה כתומה, ו פחזניות ברי עם קרם מוסקט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
על שני קל חמאה 12 - על ידי 15 אינץ 'אפייה גיליונות, באמצעות מרית צרה, צורה 1/4 כוס בצק עלים שמנת לתוך לבבות 3 אינץ' על פני הממד הרחב ו 3 אינץ ' ארוך במרכז. הפוך את V בחלק העליון של הלבבות עמוק, שכן הם מאבדים הגדרה כפי שהם אופים (ראה הערות).
אופים ב 375 רגיל או תנור הסעה עד נשיפה הם זהובים, 25 עד 35 דקות; אם אפיית הסדינים באותו זמן בתנור אחד, לעבור את עמדותיהם באמצע. עם שיפוד עץ, לתקוע כל נשיפה בכמה מקומות, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד חום זהוב, יבש, פריך, 5 עד 8 דקות יותר.
מעביר פחזניות למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
חותכים לבבות בחצי אופקית. הגדר כל בסיס על צלחת קינוח ולמלא עם שוקולד כתום שמנת.
לשטוף ולנקז פטל; לטפוח יבש. להפיץ פירות יער באופן שווה על מילוי (לשמור כמה לקישוט אם תרצה). הגדר צמרות לב מעל פירות יער.
מקשטים עם תלתלי שוקולד למחצה ולנפות אבקת סוכר או קקאו לא ממותק בקלילות מעל.