מינסטרונה לבבית ובריאה של 3 שעועית היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. אם יש לכם בצל, מים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק מינסטרונה לבבי ובריא, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בצד או מכינים את הציר והעגבניות הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפרושוטו ומערבבים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי, הגזר, השום ופלפל הצ ' ילי, מתבלים במלח ופלפל. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה, הוסף אותם כאן. אם אתם משתמשים בפסטה, חממו סיר מים בינוני שני לרתיחה לפסטה ובשלו לפי הוראות החבילה לאל דנטה. מצננים את הפסטה ומזלפים נגיעה של שמן זית כתית מעולה. מכסים ומאחסנים בנפרד מהמרק. מכסים את המחבת ומזיעים את הירקות 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את שעועית הקנליני, שעועית הגרבנזו, הציר המוכן והעגבניות המוכנות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים את המרק לבועה, ואז מכבים את האש ומצננים את המרק. אחסן את המרק במקרר לארוחה מקדימה.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
1
מניחים את המרק על אש בינונית-גבוהה. פריך את הלחם בתנור חם. כשהמרק מגיע לרתיחה מערבבים פנימה את הפסטה המבושלת, האסקרול ומעט גרידת לימון. מכבים את האש כשהפסטה מתחממת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כסף ללא נעליים
אסקרול
1-1/2 כוסות בירה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעליהם גבינה, טפטוף שמן זית כתית מעולה ולחם פריך לצד למיפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
כף. שמן זית יווני מיובא
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
מניחים את קליפת הגבינה, צרור העשבים, הבצל, הסלרי, הגזר, קליפת הלימון, עלי הדפנה, ציר העוף והמים לסיר ומביאים לבועה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשב, וירקות עם כף מחוררת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מסדרים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה או ניירות אפייה בשכבה אחת. מפזרים את השום בין העגבניות, מתלבשים בשמן זית כתית מעולה לציפוי ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות והקליפות מתפצלות ומתחילות לחרוך, בערך 30 דקות. מצננים את העגבניות עד שהן קרירות מספיק כדי לטפל ולקלף.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.