קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לבבי ובריא 3 שעועית מינסטרונה

לבבי ובריא 3 שעועית מינסטרונה
מינסטרונה לבבית ובריאה של 3 שעועית היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. אם יש לכם בצל, מים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק מינסטרונה לבבי ובריא, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בצד או מכינים את הציר והעגבניות הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את הפרושוטו ומערבבים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי, הגזר, השום ופלפל הצ ' ילי, מתבלים במלח ופלפל. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה, הוסף אותם כאן. אם אתם משתמשים בפסטה, חממו סיר מים בינוני שני לרתיחה לפסטה ובשלו לפי הוראות החבילה לאל דנטה. מצננים את הפסטה ומזלפים נגיעה של שמן זית כתית מעולה. מכסים ומאחסנים בנפרד מהמרק. מכסים את המחבת ומזיעים את הירקות 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את שעועית הקנליני, שעועית הגרבנזו, הציר המוכן והעגבניות המוכנות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים את המרק לבועה, ואז מכבים את האש ומצננים את המרק. אחסן את המרק במקרר לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
1
מניחים את המרק על אש בינונית-גבוהה. פריך את הלחם בתנור חם. כשהמרק מגיע לרתיחה מערבבים פנימה את הפסטה המבושלת, האסקרול ומעט גרידת לימון. מכבים את האש כשהפסטה מתחממת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אסקרולאסקרול
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעליהם גבינה, טפטוף שמן זית כתית מעולה ולחם פריך לצד למיפוי.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
מניחים את קליפת הגבינה, צרור העשבים, הבצל, הסלרי, הגזר, קליפת הלימון, עלי הדפנה, ציר העוף והמים לסיר ומביאים לבועה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשב, וירקות עם כף מחוררת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה או ניירות אפייה בשכבה אחת. מפזרים את השום בין העגבניות, מתלבשים בשמן זית כתית מעולה לציפוי ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות והקליפות מתפצלות ומתחילות לחרוך, בערך 30 דקות. מצננים את העגבניות עד שהן קרירות מספיק כדי לטפל ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים את העגבניות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

מרכיבים

425פלפל האבנרושעועית קנליני, מנוקזתשעועית קנליני, מנוקזת155-אונקיה) יכול שעועית גרבנזו, סחוט5-אונקיה) יכול שעועית גרבנזו, סחוט2גזר, קלופים וקצוצים דקגזר, קלופים וקצוצים דק2גזר, פרוס בזוויתגזר, פרוס בזווית2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, פרוס בזוויתסלרי, פרוס בזווית1ראש קטןאסקרול או מנגולד צרור קטן, מגורראסקרול או מנגולד צרור קטן, מגורר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4קצת קישואים קצוציםלחם חם וקרום למיפוילחם חם וקרום למיפוי2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים142פלפל האבנרושעועית ירוקה טרייה ודקה, חתוכה לשליששעועית ירוקה טרייה ודקה, חתוכה לשליש12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכמה שום, כתושכמה שום, כתוש1קליפה קלופה של לימוןקליפה קלופה של לימון4קצת קישואים קצוציםגרידת לימוןגרידת לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוףשמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוף4קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלישמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלי1בצל, קצוץבצל, קצוץ1בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים4קצת קישואים קצוציםגבינת פרמזן, מגורדת, לציפויגבינת פרמזן, מגורדת, לציפוי1כף. חומץ ביין אדוםרינד גזוז מגבינת Parmigiano-רג'יאנו או 3 חתיכות קטנות רינד אולי הצילרינד גזוז מגבינת Parmigiano-רג'יאנו או 3 חתיכות קטנות רינד אולי הציל24larges24 עגבניות גפן אורגניות בשלות או עגבניות שזיף גדולות24 עגבניות גפן אורגניות בשלות או עגבניות שזיף גדולות454פלפל האבנרותפוחי אדמה, קצוצים או 1 כוס פסטה קטנהתפוחי אדמה, קצוצים או 1 כוס פסטה קטנה1אינצ ' יםפרושוטו די פארמה פרוסה עבה, בערך 1/4 קילו, לא חובהפרושוטו די פארמה פרוסה עבה, בערך 1/4 קילו, לא חובה1פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק או פרוס דק (מומלץ: פרזנו או הולנד)פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק או פרוס דק (מומלץ: פרזנו או הולנד)4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1sprigצרור עשבי של כמה טימין טרי, פטרוזיליה ורוזמרין, קשורצרור עשבי של כמה טימין טרי, פטרוזיליה ורוזמרין, קשור3בצל צהוב בינוני, קצוץ12 כוסות מים12 כוסות מים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.