קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לבבי ובריא 3 שעועית מינסטרונה

לבבי ובריא 3 שעועית מינסטרונה
מינסטרונה לבבית ובריאה של 3 שעועית היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. אם יש לכם בצל, מים, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק מינסטרונה לבבי ובריא, מינסטרונה לבבית, ו מינסטרונה לבבית.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בצד או מכינים את הציר והעגבניות הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפרושוטו ומערבבים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי, הגזר, השום ופלפל הצ ' ילי, מתבלים במלח ופלפל. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה, הוסף אותם כאן. אם אתם משתמשים בפסטה, חממו סיר מים בינוני שני לרתיחה לפסטה ובשלו לפי הוראות החבילה לאל דנטה. מצננים את הפסטה ומזלפים נגיעה של שמן זית כתית מעולה. מכסים ומאחסנים בנפרד מהמרק. מכסים את המחבת ומזיעים את הירקות 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את שעועית הקנליני, שעועית הגרבנזו, הציר המוכן והעגבניות המוכנות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את השעועית הירוקה. מחזירים את המרק לבועה, ואז מכבים את האש ומצננים את המרק. אחסן את המרק במקרר לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
1
מניחים את המרק על אש בינונית-גבוהה. פריך את הלחם בתנור חם. כשהמרק מגיע לרתיחה מערבבים פנימה את הפסטה המבושלת, האסקרול ומעט גרידת לימון. מכבים את האש כשהפסטה מתחממת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אסקרולאסקרול
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעליהם גבינה, טפטוף שמן זית כתית מעולה ולחם פריך לצד למיפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את קליפת הגבינה, צרור העשבים, הבצל, הסלרי, הגזר, קליפת הלימון, עלי הדפנה, ציר העוף והמים לסיר ומביאים לבועה ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשב, וירקות עם כף מחוררת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה או ניירות אפייה בשכבה אחת. מפזרים את השום בין העגבניות, מתלבשים בשמן זית כתית מעולה לציפוי ומתבלים במלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות והקליפות מתפצלות ומתחילות לחרוך, בערך 30 דקות. מצננים את העגבניות עד שהן קרירות מספיק כדי לטפל ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים את העגבניות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית קנליני, מנוקזתשעועית קנליני, מנוקזת155-אונקיה) יכול שעועית גרבנזו, סחוט5-אונקיה) יכול שעועית גרבנזו, סחוט2גזר, קלופים וקצוצים דקגזר, קלופים וקצוצים דק2גזר, פרוס בזוויתגזר, פרוס בזווית2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, פרוס בזוויתסלרי, פרוס בזווית1ראש קטןאסקרול או מנגולד צרור קטן, מגורראסקרול או מנגולד צרור קטן, מגורר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4שרימפס וורידיםלחם חם וקרום למיפוילחם חם וקרום למיפוי2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה טרייה ודקה, חתוכה לשליששעועית ירוקה טרייה ודקה, חתוכה לשליש12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכמה שום, כתושכמה שום, כתוש1קליפה קלופה של לימוןקליפה קלופה של לימון4שרימפס וורידיםגרידת לימוןגרידת לימון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוףשמן זית כתית מעולה, בתוספת קצת לטפטוף4שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלישמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלי1בצל, קצוץבצל, קצוץ1בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים4שרימפס וורידיםגבינת פרמזן, מגורדת, לציפויגבינת פרמזן, מגורדת, לציפוי1כף. חומץ ביין אדוםרינד גזוז מגבינת Parmigiano-רג'יאנו או 3 חתיכות קטנות רינד אולי הצילרינד גזוז מגבינת Parmigiano-רג'יאנו או 3 חתיכות קטנות רינד אולי הציל24larges24 עגבניות גפן אורגניות בשלות או עגבניות שזיף גדולות24 עגבניות גפן אורגניות בשלות או עגבניות שזיף גדולות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה, קצוצים או 1 כוס פסטה קטנהתפוחי אדמה, קצוצים או 1 כוס פסטה קטנה1אינצ ' יםפרושוטו די פארמה פרוסה עבה, בערך 1/4 קילו, לא חובהפרושוטו די פארמה פרוסה עבה, בערך 1/4 קילו, לא חובה1פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק או פרוס דק (מומלץ: פרזנו או הולנד)פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק או פרוס דק (מומלץ: פרזנו או הולנד)4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1sprigצרור עשבי של כמה טימין טרי, פטרוזיליה ורוזמרין, קשורצרור עשבי של כמה טימין טרי, פטרוזיליה ורוזמרין, קשור3בצל צהוב בינוני, קצוץ12 כוסות מים12 כוסות מים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.