קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לביבות-בימואלו פריטר ישראלי מטוגן בסירופ מתוק

לביבות-בימואלו פריטר ישראלי מטוגן בסירופ מתוק
אם יש לכם אבקת אפייה, פריחת תפוז מים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבבות עם סירופ מתוק, כיסוני תירס עם קצפת קוקוס וסירופ ויסקי מתוק דבש, ו מטוגנים מתובלים בסירופ מייפל-וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור מתכון
2
מתכון הדפסה
3
לביבות-בימואלו פריטר ישראלי מטוגן בסירופ מתוק
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מרכיבי Levivot 1 1/2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפייה
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
5
קמצוץ של מלח 1 ביצה 1 כוס חלב 1 בקבוק גדול של זרעי ענבים או שמן בוטנים לטיגון
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
6
סירופ לבובות Ingredents1 Cup Sugar3 / 4 cup water1 tbsp rosewater או orange blossom water
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
מי ורדיםמי ורדים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
7
מנות: עושה על 24 לויוות
8
מפתח כשר: חלבי