קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות6
מגזין

לביבות בקלה מלח: פסטיס דה בקלהאו

לביבות בקלה מלח: פסטיס דה בקלהאו
לביבות בקלה מלח: פסטיס דה בקלהאו נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 25 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה. אם יש לכם פלפל ומלח ים, בצל, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. נסו בקלה מלח (בקלהאו, בקלאו, מורו, בקאל) תבשיל, לביבות בקלה מלח, ו לביבות בקלה מלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
החל מיום קדימה, השרו את הבקלה המיובשת במים קרים למשך 12 עד 24 שעות, והחליפו את המים מספר פעמים כדי להסיר את רוב המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
2
מסננים את הקלה, שוטפים ומכניסים לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את החלב ומספיק מים לכיסוי בגודל 1 אינץ'; בישול בקלה בחלב שומר עליו לח באמת. מבשלים בעדינות על אש בינונית-נמוכה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהבקלה רכה וגמישה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4
מסננים ושוטפים היטב, ואז פתיתים את בקלה לקערה עם הידיים, מסירים חתיכות קטנות של עור ועצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בזמן שהבקלה מתבשלת, שפכו 1 אינץ ' מים בסיר גדול המצויד בתוספת ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש בינונית במשך 20 עד 25 דקות עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מסננים את תפוחי האדמה, מקלפים את הקליפות ומועכים אותם היטב בעזרת מועך תפוחי אדמה או מעבירים אותם דרך מסננת או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את בקלה לתפוחי האדמה, יחד עם הבצל, השום, הפטרוזיליה, הכוסברה והביצים. מקציפים היטב את התערובת בעזרת כף עץ כך שתשתלב היטב ויציבה כף צריכה לעמוד בה. (אם אתה מוצא את זה יבש מדי, להוסיף 1 או 2 כפות חלב.) מתבלים בקורט פלפל וטעם למלח-יתכן שלא תצטרכו להוסיף אף אחד, מכיוון שהקלה עצמה שומרת על מליחות מספקת, למרות היותה ספוגה ומבושלת. בידיים לחות קלות או בעזרת 2 כפות, עיצבו את תערובת הבקלה לכדורים בצורת ביצה שכדאי לקבל כ -2
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
(את בקלה כדורי יכול להיות מכוסה בקירור עבור עד 1 יום לפני בישול או קפוא במכל.)
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
10
מחממים 3 אינץ ' שמן במחבת או בסיר כבד עמוק עד 370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
הוסף כמה מכדורי הבקלה בכל פעם לשמן החם, והפך אותם 3 או 4 פעמים כדי להשחים יפה בכל רחבי. מרימים בזהירות את לביבות הבקלה מהתבנית בעזרת כף מחוררת ומניחים על מגש מרופד במגבות נייר לניקוז. חזור.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זיובפן אורגני פינו גריגיו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו