קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות מטוגנות שומן ברווז עם צ'אטני לימון תפוח

לביבות מטוגנות שומן ברווז עם צ'אטני לימון תפוח
המתכון שומן ברווז מטוגן לביבות עם תפוח לימון Chutney יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמנת, בצל-ו דק, זרעי חרדל חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Food52 יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לביבות תפוחי אדמה לפת מטוגנות במתכון שומן ברווז, לביבות עם תפוח ג'ינג'ר צ' אטני, ו ברי מטוגן בשמן עמוק עם חמוציות-תפוח צ'אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול. טוסט התבלינים רק 2-3 דקות עד שהם הופכים ריחני למדי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את התפוח והבצל ומבשלים כמה דקות רק כדי להזיע אותם אבל לא מחממים אותם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את כל השאר ומבשלים את התערובת במשך כ 45 דקות עד שהכל רך ומעורב. מערבבים אותו לעתים קרובות למדי וטעם לאחר כ 15-20 דקות-אם יש לך לימון מאוד טארט או תפוחים ייתכן שתרצה קצת יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
להקציף 1 ק " ג של מלח לתוך קערה מלאה באמצע הדרך עם מים קרים. קבל מגבת נקייה ומוכנה-זה לא יהיה נקי במשך זמן רב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לגרוס את תפוחי האדמה-השתמשתי צלחת פומפיה על מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיהפומפיה
6
שים אותם בקערת המים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לגרוס את הבצל. לסחוט כמה שיותר מיץ ככל שאתה יכול. שים את זה על המגבת. לסחוט את המים מתוך תפוחי האדמה ולשים אותם על המגבת מדי לגלגל את כל העניין וללחוץ או ללחוץ עליהם להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
לטאטא את החומרים יבשים יחד בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את תערובת תפוחי אדמה / בצל יבשה ואת הבצל הירוק וזורקים את כל זה יחד כדי מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
לטאטא את הביצים יחד ולזרוק אותם לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מחממים 2-3 של tbs של שומן ברווז בינוני גבוה (תלוי כמה גדול המחבת שלך) אתה רוצה ציפוי הגון של שומן ברווז אבל לא שחייה. כאשר השומן הוא חם (להשתמש שמץ של תפוחי אדמה כדי לבדוק) לשים כפית גדושה של תערובת תפוחי אדמה במחבת בעדינות לשטח אותו קצת עם מזלג. אל תתאפסי עליהם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מטגנים אותם 3-4 דקות עד נחמד וחום ופריך, ואז להעיף ולחזור. אני אפילו לא לנקז אותם כי קודם כל הם לא מקבלים שמנוני ושנית, טוב, זוכר מה אמרתי על שומן ברווז?? חזור עם הלביבות שנותרו. אם אין לך מישהו עומד מעליך עם צלחת ריקה מחכה, אתה יכול לשמור אותם חם בתנור נמוך קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים עם מנה של שמנת חמוצה מנה של צ ' אטני. שתה יין. יש לי פלנג ' ינה. תהנה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה12 כפיות אבקת שוםזרע חרדל חום מלאזרע חרדל חום מלא1אוראו ממולאים כפוליםזרע כמון שלםזרע כמון שלם43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים2סבתא סמית תפוחים - קלופים cored ו diced (ערימות 2 C של תפוח)סבתא סמית תפוחים - קלופים cored ו diced (ערימות 2 C של תפוח)3בצל ירוק-טחון ירוק חיוור ירוק בלבדבצל ירוק-טחון ירוק חיוור ירוק בלבד1אוראו ממולאים כפוליםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1מאייר לימון-לרבעים ופרוס דק ככל שאתה יכול. הסר את הזרעיםמאייר לימון-לרבעים ופרוס דק ככל שאתה יכול. הסר את הזרעים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1בצל מתוק מגורר - 1/2 c בצלבצל מתוק מגורר - 1/2 c בצל1( חצילים)בצל מתוק קלופים לרבעים פרוס דק (2 c בצל)בצל מתוק קלופים לרבעים פרוס דק (2 c בצל)1צביטהפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים1כף. חומץ ביין אדוםתפוחי אדמה russet-שטף וגרוס - 2 1/2 C של תפוחי אדמהתפוחי אדמה russet-שטף וגרוס - 2 1/2 C של תפוחי אדמה1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידים3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות0חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)8שרימפס וורידיםחצי קערה של מים קריםחצי קערה של מים קרים