לביבות עם הרבה רטבים
לביבות המתכון עם הרבה רטבים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, ביצים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. נסו לביבות עם הרבה רטבים, הרבה לימונים, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 93° (95°C). להתאים גיליון אפייה עם מתלה חוט ולהניח בצד.
כדי להפוך את הרטבים, מערבבים יחד את החומרים עבור כל בקערות קטנות נפרדות.
באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, לגרוס את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה של מים.
מסננים את תפוחי האדמה ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
מסננים שוב ביסודיות, לסחוט כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מעבירים את תפוחי האדמה למגבת מטבח נקייה וסוחטים לייבוש עוד יותר, ולאחר מכן מניחים בקערה גדולה. לעטוף את הבצל טחון בעובי כפול של מגבות נייר, לסחוט כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר, ולהוסיף לקערה.
מוסיפים את הביצים, קמח, עירית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לערבב היטב.
יוצקים את השמן למחבת גדולה לעומק של כ 1/2 אינץ '(12 מ " מ) וחום על חום בינוני. באמצעות הידיים, לגרוף חלק מתערובת תפוחי האדמה ולעצב אותו לכדור מעט גדול יותר מכדור גולף. שטוחים לתוך פנקייק דק מאוד, עדיין סופג עם מגבות נייר לפי הצורך כדי להסיר את כל הלחות הנותרים, במקום בשמן החם. חזור על להוסיף 2 או 3 לביבות נוספות למחבת, וודא שלא לחפוף אותם או קהל המחבת. מבשלים עד חום זהוב בצד הראשון, על 3 דקות. באמצעות מרית מחוררת, להפוך את הלביבות ומבשלים עד חום זהוב בצד השני, 2-3 דקות יותר.
מעבירים למדף התיל על תבנית האפייה ומניחים את תבנית האפייה בתנור החם. חזור לבשל את הלביבות שנותרו, והוסיף אותם לתנור כפי שהם סיימו. כאשר כל הלביבות מבושלות, מגישים מיד עם הרטבים.
מתוך זה הוא ספר בישול: מתכונים לחיים אמיתיים על ידי מקס זוסמן ואלי זוסמן. צילום אלכס פארנום. מתכונים וטקסט © Copyright 2012 Eli Sussman And Max Sussman; תמונות ואיורים © Copyright 2012 Weldon Owen, Inc. פורסם על ידי Olive Press.