קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

לביבות עם הרבה רטבים

לביבות עם הרבה רטבים
לביבות המתכון עם הרבה רטבים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, ביצים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. נסו לביבות עם הרבה רטבים, הרבה לימונים, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 93° (95°C). להתאים גיליון אפייה עם מתלה חוט ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להפוך את הרטבים, מערבבים יחד את החומרים עבור כל בקערות קטנות נפרדות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
העברה להגשת כלים וקירור.
4
באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, לגרוס את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה של מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים את תפוחי האדמה ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים שוב ביסודיות, לסחוט כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
7
מעבירים את תפוחי האדמה למגבת מטבח נקייה וסוחטים לייבוש עוד יותר, ולאחר מכן מניחים בקערה גדולה. לעטוף את הבצל טחון בעובי כפול של מגבות נייר, לסחוט כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר, ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הביצים, קמח, עירית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
יוצקים את השמן למחבת גדולה לעומק של כ 1/2 אינץ '(12 מ " מ) וחום על חום בינוני. באמצעות הידיים, לגרוף חלק מתערובת תפוחי האדמה ולעצב אותו לכדור מעט גדול יותר מכדור גולף. שטוחים לתוך פנקייק דק מאוד, עדיין סופג עם מגבות נייר לפי הצורך כדי להסיר את כל הלחות הנותרים, במקום בשמן החם. חזור על להוסיף 2 או 3 לביבות נוספות למחבת, וודא שלא לחפוף אותם או קהל המחבת. מבשלים עד חום זהוב בצד הראשון, על 3 דקות. באמצעות מרית מחוררת, להפוך את הלביבות ומבשלים עד חום זהוב בצד השני, 2-3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעבירים למדף התיל על תבנית האפייה ומניחים את תבנית האפייה בתנור החם. חזור לבשל את הלביבות שנותרו, והוסיף אותם לתנור כפי שהם סיימו. כאשר כל הלביבות מבושלות, מגישים מיד עם הרטבים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מתוך זה הוא ספר בישול: מתכונים לחיים אמיתיים על ידי מקס זוסמן ואלי זוסמן. צילום אלכס פארנום. מתכונים וטקסט © Copyright 2012 Eli Sussman And Max Sussman; תמונות ואיורים © Copyright 2012 Weldon Owen, Inc. פורסם על ידי Olive Press.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס