לביבות תפוחי אדמה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו לביבות תפוחי אדמה. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שמנת, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לביבות בטטה ותפוחים, לביבות בטטה ותפוחים ללא גלוטן, ו פנקייק פליאו-לביבות קינמון תפוח בטטה.
הוראות
דק לגרוס תפוחי אדמה ותפוחים;להתייבש.
מניחים בקערה; מוסיפים את הביצים, הבצל, הקמח והמלח ומערבבים היטב.
במחבת מחממים 1/4 עד 1/2 אינץ'. שמן על אש בינונית-גבוהה. זרוק את הבלילה על ידי ערימת כפות לשמן חם. משטחים ליצירת 3 אינץ'. פנקייק. מטגנים עד להזהבה; הופכים ומבשלים את הצד השני.
מגישים מיד עם שמנת חמוצה אם רוצים.