קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפוחי אדמה בצל

לביבות תפוחי אדמה בצל
לביבות תפוחי אדמה בצל עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם בצל, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות בטטה, בצל וטימין, לביבות תפוחי אדמה עם ריבת תפוחים-בצל וקרם פרש חזרת, ו לביבות תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולאות בבייקון, פטריות ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר או במעבד מזון מניחים את הביצים, הבצל, הקמח, המלח, הפלפל, אבקת האפייה ו 1/2 כוס תפוחי אדמה. מכסים ומעבדים גבוה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים פטרוזיליה ותפוחי אדמה שנותרו; מכסים ודופקים 2-4 פעמים עד שתפוחי האדמה קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3
יוצקים 1 עד 2 כפות שמן על מחבת או מחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
יוצקים את הבלילה על ידי 1/3 כוסות על מחבת; משטחים מעט ל -4 אינץ'. כדי 5-ב. קוטר. מבשלים על אש בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים שמן לפי הצורך עד שכל הלביבות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים