לביבות תפוחי אדמה בצל
לביבות תפוחי אדמה בצל עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם בצל, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו לביבות בטטה, בצל וטימין, לביבות תפוחי אדמה עם ריבת תפוחים-בצל וקרם פרש חזרת, ו לביבות תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולאות בבייקון, פטריות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או במעבד מזון מניחים את הביצים, הבצל, הקמח, המלח, הפלפל, אבקת האפייה ו 1/2 כוס תפוחי אדמה. מכסים ומעבדים גבוה עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים פטרוזיליה ותפוחי אדמה שנותרו; מכסים ודופקים 2-4 פעמים עד שתפוחי האדמה קצוצים.
יוצקים 1 עד 2 כפות שמן על מחבת או מחבת חמה.
יוצקים את הבלילה על ידי 1/3 כוסות על מחבת; משטחים מעט ל -4 אינץ'. כדי 5-ב. קוטר. מבשלים על אש בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
מוסיפים שמן לפי הצורך עד שכל הלביבות מבושלות.