לביבות תפוחי אדמה בצל סלמון
לביבות תפוחי אדמה בצל סלמון עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 50 ומחירו 3.46 $ למנה . מנה אחת מכילה 139 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם לחג החנוכה . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה של Foodnetwork דורש מי ורדים, ביצה, בצל ירוק ותערובת מרק כרישה-עירית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. נסו לחמניות תפוחי אדמה ובצל ירוק , לינגוויני ביצה אפויה עם בצל, בצל ירוק ואומאמה , וכופתאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה משלבים את האש בראון, תערובת פנקייק, ביצה, תערובת מרק, בצל ירוק ומי ורדים.
מחממים שמן על מחבת פסים או מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. זרוק את תערובת האש חומה, במנות בגודל כף על מחבת חמה, ומבשלים עד להזהבה, הופכים באמצע הדרך.
מוציאים מהתבנית לניקוז ולאחר מכן מגישים על ידי הנחת כף שמנת חמוצה על גבי כל פנקייק. ליצירת קישוט מיוחד במיוחד, מגלגלים כל רצועת סלמון, החל מקצה גדול, ומניחים על צידה ליצירת צרור בצורת שושנה.
מניחים רצועת סלמון "ורד" אחת על כל פנקייק תפוחי אדמה בתוך השמנת החמוצה.