לבישול איטי פרמזן-ירך חזיר מרווה וסלט גרגיר נחלים עם אגסים פרוסים, גבינת עיזים וצנוברים קלויים
לבישול איטי פרמזן-חזיר מרווה ירך חזיר וסלט גרגיר נחלים עם אגסים פרוסים, גבינת עיזים וצנוברים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 848 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אגסים, מלח ופלפל, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות חזיר מזוגגות מייפל עם רוטב תאריך וקוסקוס קלוי עם צנוברים, סלק נבול ירוק W / גבינת עיזים וצנוברים קלויים, ו סלט גרגיר הנחלים עם אגסים ורוטב גבינת עיזים מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה, בצל, סלרי וגזר בתחתית בישול איטי.
יוצקים מרק עוף ושרי. חזיר העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור, מרווה ושום תיבול עשבי תיבול.
מניחים חזיר על גבי ירקות העליון עם פרמזן, לחיצה על הגבינה לתוך הבשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
טוסט צנוברים במחבת קטנה על חום בינוני עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. סדר גרגיר הנחלים על צלחות סלט. למעלה עם פרוסות אגס, גבינת עיזים וצנוברים קלויים.
טפטוף עם שמן זית וחומץ שרי. פרוס חזיר לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מגישים 1/2 של חזיר עם ארוחה זו ולהזמין המחצית השנייה למתכון אחר.
מגישים את כל הירקות מבישול איטי ורוטב הצלייה עם חזיר.