לבקוכן
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, Lebkuchen עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 30. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, דבש ברורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1411 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
להטות את החומרים יבשים לקערה גדולה.
מחממים את הדבש והחמאה במחבת על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה, ואז שופכים לתוך תערובת הקמח יחד עם גרידת לימון.
מערבבים היטב עד שהבצק משולב ומוגן למדי. לכסות ולהשאיר להתקרר.
תנור חום ל 180c/fan160C / גז
באמצעות הידיים שלך, לגלגל בצק לתוך כ 30 כדורים, כל 3cm רחב, ולאחר מכן לשטח כל אחד מעט לתוך דיסק. מחלקים את הביסקוויטים בין שני מגשי אפייה מרופדים בקלף אפייה, ומשאירים להם מקום להתרחב.
אופים במשך 15 דקות, ואז להתקרר על מתלה תיל.
כדי קרח את הביסקוויטים, לערבב יחד את הסוכר הדובדבן, ביצה לבן ומים 1-2 כפות כדי ליצור ציפוי חלק, נוזל. לטבול את החלק העליון של כל ביסקוויט בציפוי ולהתפשט עם החלק האחורי של סכין. השאר להתייבש בחדר חם.