קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות77
מגזין

לבקוכן

לבקוכן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Lebkuchen. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 6095 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 159 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט במשך כ -10 דקות, עד ריחני וזהוב קל.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בואו להתקרר לחלוטין. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, קינמון, זנגביל טחון, ציפורן, allspice, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
במעבד מזון, דופק את השקדים המקוררים עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את הסוכר החום ואת הדופק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
6
מוסיפים את המרמלדה, זנגביל מסוכר ודבשה ודופק עד לתערובת מעורבב היטב והאגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
ריבהריבה
מולסהמולסה
אגוזיםאגוזים
7
הוסף את הביצים בבת אחת ואת הדופק עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
מוסיפים את החומרים היבשים ואת הדופק עד incorporated והבלילה אחידה בצבע. לגרד את הבלילה רכה לתוך קערה, לכסות להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מחממים את התנור ל-350 ומניחים 2 סדינים אפייה גדולים בנייר אפייה. באמצעות כף גלידה 2-כף, כף 8 תלוליות רמה על כל תבנית אפייה, על 3 סנטימטרים זה מזה. להקפיא את הבלילה שנותרה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
אופים את העוגיות בשליש העליון והתחתון של התנור במשך כ -20 דקות, עד שקמו מעט המשרד; להעביר את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעביר את הסדינים למדפים ולתת עוגיות ומחבתות להתקרר לחלוטין. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
12
בקערה, לטאטא את הסוכר ' ממתקים עם חלב וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מורחים את העוגיות עם זיגוג ולתת יבש לחלוטין לפני ההגשה או גלישה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציפויציפוי