לבקוצ'ן הרביעי
לבקוצ'ן הרביעי הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 72 מנות. זה הר ד ' אובר יש 62 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. צאו לחנות והרימו קמח, ציפורן טחונה, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 16%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: לבקוצ'ן, לבקוצ'ן, ו לבקוצ'ן.
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית מערבבים יחד דבש ומולסה. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר החום, הביצה, מיץ הלימון וגרידת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד. בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הציפורן, אגוז המוסקט ופלפל אנגלי. מערבבים את החומרים מהתבנית לקערה ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה את אגוזי המלך ואת האתרוג המסוכר. מכסים את הבצק ומצננים מספר שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות.
בעזרת כמות קטנה של בצק בכל פעם מרדדים לעובי של 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים את המלבנים במרחק של 1 אינץ ' זה מזה על גבי ניירות האפייה המוכנים.
אופים 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד לקבלת יציבות.
שלב את 1 כוס הסוכר עם מים בסיר קטן על אש בינונית.
מחממים בין 234 ל -240 מעלות צלזיוס (112 עד 116 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת כדור רך המשתטח כאשר מוציאים אותו מהמים ומונחים על משטח ישר.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את סוכר הקונדיטורים לתערובת אחידה.