תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Albóndigas. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. אם יש לכם מלח, עגבניות, קמח נדיב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר:' כמעט בשר ' Albondigas, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: תבואה-אולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הבשר, פטרוזיליה, שום, ביצה, פירורי לחם, יין וקורט של מלח לקערה ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לתוך כדורים קטנים, לגלגל אותם בין כפות הידיים. בעדינות מעיל את כדורי הבשר בקמח.
מוסיפים את כדורי הבשר, בקבוצות, ומבשלים מעל חום בינוני, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב בכל רחבי. באמצעות כף מחוררת, להעביר את כדורי הבשר למחבת, לסדר אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את השמן במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את העגבניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם לשבור אותו עם הצד של הכף, במשך 6-8 דקות. מערבבים במים 2 כוסות נדיבים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, לתת להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותו דרך טחנת מזון או תהליך במעבד מזון.
יוצקים את הרוטב על כדורי הבשר. לרסק את חוטי הזעפרן במרגמה, ולאחר מכן מערבבים במים 1/3 כוס נדיבים ויוצקים את התערובת לתוך המחבת. מבשלים את כדורי הבשר ברוטב במשך 15 - 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.