קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

לבשל את הספר: Albóndigas

לבשל את הספר: Albóndigas
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Albóndigas. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. אם יש לכם מלח, עגבניות, קמח נדיב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר:' כמעט בשר ' Albondigas, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: תבואה-אולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר, פטרוזיליה, שום, ביצה, פירורי לחם, יין וקורט של מלח לקערה ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לתוך כדורים קטנים, לגלגל אותם בין כפות הידיים. בעדינות מעיל את כדורי הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן במחבת או במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את כדורי הבשר, בקבוצות, ומבשלים מעל חום בינוני, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב בכל רחבי. באמצעות כף מחוררת, להעביר את כדורי הבשר למחבת, לסדר אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את השמן במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את העגבניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם לשבור אותו עם הצד של הכף, במשך 6-8 דקות. מערבבים במים 2 כוסות נדיבים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, לתת להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותו דרך טחנת מזון או תהליך במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
יוצקים את הרוטב על כדורי הבשר. לרסק את חוטי הזעפרן במרגמה, ולאחר מכן מערבבים במים 1/3 כוס נדיבים ויוצקים את התערובת לתוך המחבת. מבשלים את כדורי הבשר ברוטב במשך 15 - 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הערה: אתה יכול גם להפוך את כדורי הבשר עם עגל הקרקע או תערובת של בשר בקר טחון חזיר. קציצות עגל מבשלות במשך 10 דקות בלבד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)