קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara

לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מבשלים את הספר: Bruschettan Alla Romana, לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ראגו all ' Abruzzese: לחמם את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר כבד תחתית אחרים להציב על חום בינוני. מתבלים את חתיכות הבשר עם מעט מלח ופלפל ומוסיפים אותם לסיר. חום במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים כדי חום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. המשך לחמם את הבשר עד שהוא צרוב יפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר את החתיכות לצלחת עמוקה או קערה. תניח את הסיר בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עם החורים הקטנים ביותר. זרוק את המוצקים. שים את העגבניות חרוטות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
להחזיר את הסיר לחום בינוני ולהוסיף שמן זית כתית. מערבבים את הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך, ו sauté במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא מבריק ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את העגבניות, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך או נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים חלקית ולתת לרוטב להתבשל, ערבוב זה מעת לעת, במשך כ 3 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים התזה או שתיים של מים אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני הבשר נעשה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
כבה את החימום.
8
הסר את הבשר מן הסיר לפני השימוש ברוטב. הערה: הבשר, אגב, לעולם לא יושלך על ידי איטלקים רבי תושייה: הוא משמש כמנה שנייה, או קצוץ דק ומשמש כמילוי לקנלוני או רביולי.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
רביולירביולי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
כדי להפוך את בצק הפסטה: לשים 4 כוסות של הקמח והמלח במעבד מזון דופק בקצרה לשלב. לשבור את הביצים לתוך קערת העבודה טפטוף בשמן זית. עם המנוע פועל, לאט להתחיל להוסיף את המים, הוספת רק כמה שאתה צריך לתערובת כדי ליצור פירורים שנראים כמו גושים קטנים. צובטים יחד קצת מהתערובת ומגלגלים אותה. זה אמור ליצור כדור רך. אם התערובת נראית יבשה, טפטוף עוד 1 עד 2 טיפות מים. אם זה נראה רטוב מדי ודביק, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הפעל את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי זרועים קלות עם קמח ולחץ אותו יחד עם הידיים כדי ליצור כדור מחוספס. ללוש את הבצק: באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. המשיכו ללוש במשך מספר דקות, או עד שהבצק יהיה חלק ומשיי. צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בסרט פלסטיק / נצמד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
תן את שאר הבצק בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מכסים שטח גדול עם מפת שולחן נקייה ומפזרים את הבד בקמח. זה המקום שבו תוכלו לשים את anellini ברגע שהם מעוצבים. צובטים חתיכת בצק בגודל של אגוז ועוטפים מחדש את השאר. על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל את חתיכת הבצק לתוך חבל דק על 1/8 אינץ ' בקוטר. השתמשו בכפות הידיים כדי להתגלגל קדימה ואחורה והאצבעות שלכם כדי להתפשט ולמתוח את החבל כשאתם מתגלגלים. אני מוצא את זה מועיל מאוד קל להרטיב את כפות הידיים שלי עם מים מדי פעם כדי לסייע מתגלגל, אז אני שומר קערה קטנה של מים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
כאשר החבל הוא הקוטר הנכון, לחתוך אותו 3 1/2-ich אורכים. הביאו את שני הקצוות של כל אורך יחד כדי ליצור טבעת, ולאחר מכן גלגלו את התפר המחבר יחד בין שתי אצבעות כדי לאטום באופן מאובטח. כמו הטבעות מוכנות, למקם אותם על בד קמח מאובק. לאחר שתסיים לעצב את החבל הראשון, לצבוט את חתיכת בצק בגודל אגוז שני, לגלגל אותו, ולעצב ולאטום יותר טבעות. המשך לעצב את האנליני עד שתשתמש בכל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
14
יש דרך מסורתית ליצור anellini ייתכן שתרצה לנסות. זה לוקח קצת תרגול וזריזות, אבל זה די קל לשלוט קצת יותר מהר. במקום לחתוך את החבל לאורכים קצרים יותר, להרים אותו עם האגודל והאמה של יד אחת, ולעטוף את הקצה שלו באופן רופף סביב האצבע המורה של היד השנייה, כדי ליצור לולאה עם זנב. צבטו את הזנב ואטמו את הלולאה, ולאחר מכן המשיכו ליצור לולאות נוספות עם החלק הנותר של החבל.(אם אתה משרת את anellini באותו יום, אתה יכול להשאיר אותם על הבד עד כמה שעות לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
להביא סיר גדול מאוד או קומקום של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
בעוד המים הוא חימום, יוצקים את שמן צמחי לעומק של 1/4 אינץ ' לתוך מחבת גדולה ומניחים מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מניחים מגש מרופד בשכבה כפולה של נייר מגבות נייר/נייר סופג או שקית נייר חומה גדולה, רגילה ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
18
מוסיפים בזהירות את חתיכות החצילים (השמן עלול להתיז) ומטגנים, הופכים אותם מדי פעם עם כפית מחוררת, במשך 4 עד 5 דקות, או עד הזהב. באמצעות כף מחורץ, להעביר את החלקים מגש מוכן לנקז. מטגנים את הקישואים בשמן באותו אופן, מזיזים את החתיכות במחבת, במשך כ -5 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
להעביר אותם לאותו מגש. ואז מטגנים את הפלפלים במשך כ 5 דקות, או עד זהב כתמים פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
20
להעביר אותם למגש עם הירקות האחרים. בזהירות להעביר את כל אבל על 1 כוס הירקות לסיר של ראגו, בעדינות ערבוב אותם. הניחו בצד את הירקות השמורים לקישוט המנה המוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה אנליני לתוך הסיר ומערבבים להפריד. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הפסטה במשך כ 15 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
22
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
23
החזר את הפסטה לסיר וכפית על שני שלישים מהרוטב על זה. לזרוק בעדינות עד הפסטה מצופה באופן שווה עם הרוטב, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
24
מעבירים את הפסטה לבושה לקערת מנה מחוממת או קערות בודדות רדודות וכפית את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
25
מפזרים את הירקות השמורים מעל, ולאחר מכן העליון עם ריקוטה ועם פרמזן קטן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
26
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

6oounces בשר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך ל 4 חלקים שוויםoounces בשר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך ל 4 חלקים שווים8קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי170פלפל האבנרוכתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות2smallsחצילים, לחתוך לקוביות קטנותחצילים, לחתוך לקוביות קטנות4תוספת זחלים(חלקית &)(חלקית &)170פלפל האבנרוכתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8קצת קישואים קצוציםבצק פסטהבצק פסטה8קצת קישואים קצוציםפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו או גבינת פקורינו פומאנו להגשהפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו או גבינת פקורינו פומאנו להגשה3פלפלים אדומים, זורעים וחותכים לקוביות קטנותפלפלים אדומים, זורעים וחותכים לקוביות קטנות8קצת קישואים קצוציםמלח ים כשר או משובחמלח ים כשר או משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת ריקוטה חלב כבשים או מרוקן גבינת ריקוטה חלב פרה שלמהגבינת ריקוטה חלב כבשים או מרוקן גבינת ריקוטה חלב פרה שלמה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רגיל/ללא כתמים לכל מטרה / קמח רגיל, ועוד לאבק את משטח העבודהקמח רגיל/ללא כתמים לכל מטרה / קמח רגיל, ועוד לאבק את משטח העבודה8קצת קישואים קצוציםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מים פושריםעל מים פושרים1קילוגרםעגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)עגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)1בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק3smallsקישואים, לחתוך לקוביות קטנותקישואים, לחתוך לקוביות קטנות