קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara

לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מבשלים את הספר: Bruschettan Alla Romana, לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ראגו all ' Abruzzese: לחמם את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול או סיר כבד תחתית אחרים להציב על חום בינוני. מתבלים את חתיכות הבשר עם מעט מלח ופלפל ומוסיפים אותם לסיר. חום במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להפוך את החלקים כדי חום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. המשך לחמם את הבשר עד שהוא צרוב יפה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר את החתיכות לצלחת עמוקה או קערה. תניח את הסיר בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עם החורים הקטנים ביותר. זרוק את המוצקים. שים את העגבניות חרוטות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
להחזיר את הסיר לחום בינוני ולהוסיף שמן זית כתית. מערבבים את הבצל, להפחית את החום בינוני נמוך, ו sauté במשך כ 5 דקות, או עד הבצל הוא מבריק ומתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים את העגבניות, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך או נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים חלקית ולתת לרוטב להתבשל, ערבוב זה מעת לעת, במשך כ 3 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים התזה או שתיים של מים אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני הבשר נעשה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
כבה את החימום.
8
הסר את הבשר מן הסיר לפני השימוש ברוטב. הערה: הבשר, אגב, לעולם לא יושלך על ידי איטלקים רבי תושייה: הוא משמש כמנה שנייה, או קצוץ דק ומשמש כמילוי לקנלוני או רביולי.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
כדי להפוך את בצק הפסטה: לשים 4 כוסות של הקמח והמלח במעבד מזון דופק בקצרה לשלב. לשבור את הביצים לתוך קערת העבודה טפטוף בשמן זית. עם המנוע פועל, לאט להתחיל להוסיף את המים, הוספת רק כמה שאתה צריך לתערובת כדי ליצור פירורים שנראים כמו גושים קטנים. צובטים יחד קצת מהתערובת ומגלגלים אותה. זה אמור ליצור כדור רך. אם התערובת נראית יבשה, טפטוף עוד 1 עד 2 טיפות מים. אם זה נראה רטוב מדי ודביק, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הפעל את התערובת החוצה על משטח עבודה נקי זרועים קלות עם קמח ולחץ אותו יחד עם הידיים כדי ליצור כדור מחוספס. ללוש את הבצק: באמצעות כף היד שלך, לדחוף את הבצק בעדינות אך בתקיפות ממך, ולאחר מכן לקפל אותו אליך. סובב את הבצק רבע סיבוב, וחזור על תנועת הדחיפה והקיפול. המשיכו ללוש במשך מספר דקות, או עד שהבצק יהיה חלק ומשיי. צור אותו לכדור ולעטוף אותו בחוזקה בסרט פלסטיק / נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
תן את שאר הבצק בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מכסים שטח גדול עם מפת שולחן נקייה ומפזרים את הבד בקמח. זה המקום שבו תוכלו לשים את anellini ברגע שהם מעוצבים. צובטים חתיכת בצק בגודל של אגוז ועוטפים מחדש את השאר. על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל את חתיכת הבצק לתוך חבל דק על 1/8 אינץ ' בקוטר. השתמשו בכפות הידיים כדי להתגלגל קדימה ואחורה והאצבעות שלכם כדי להתפשט ולמתוח את החבל כשאתם מתגלגלים. אני מוצא את זה מועיל מאוד קל להרטיב את כפות הידיים שלי עם מים מדי פעם כדי לסייע מתגלגל, אז אני שומר קערה קטנה של מים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
כאשר החבל הוא הקוטר הנכון, לחתוך אותו 3 1/2-ich אורכים. הביאו את שני הקצוות של כל אורך יחד כדי ליצור טבעת, ולאחר מכן גלגלו את התפר המחבר יחד בין שתי אצבעות כדי לאטום באופן מאובטח. כמו הטבעות מוכנות, למקם אותם על בד קמח מאובק. לאחר שתסיים לעצב את החבל הראשון, לצבוט את חתיכת בצק בגודל אגוז שני, לגלגל אותו, ולעצב ולאטום יותר טבעות. המשך לעצב את האנליני עד שתשתמש בכל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
יש דרך מסורתית ליצור anellini ייתכן שתרצה לנסות. זה לוקח קצת תרגול וזריזות, אבל זה די קל לשלוט קצת יותר מהר. במקום לחתוך את החבל לאורכים קצרים יותר, להרים אותו עם האגודל והאמה של יד אחת, ולעטוף את הקצה שלו באופן רופף סביב האצבע המורה של היד השנייה, כדי ליצור לולאה עם זנב. צבטו את הזנב ואטמו את הלולאה, ולאחר מכן המשיכו ליצור לולאות נוספות עם החלק הנותר של החבל.(אם אתה משרת את anellini באותו יום, אתה יכול להשאיר אותם על הבד עד כמה שעות לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
להביא סיר גדול מאוד או קומקום של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
בעוד המים הוא חימום, יוצקים את שמן צמחי לעומק של 1/4 אינץ ' לתוך מחבת גדולה ומניחים מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מניחים מגש מרופד בשכבה כפולה של נייר מגבות נייר/נייר סופג או שקית נייר חומה גדולה, רגילה ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
18
מוסיפים בזהירות את חתיכות החצילים (השמן עלול להתיז) ומטגנים, הופכים אותם מדי פעם עם כפית מחוררת, במשך 4 עד 5 דקות, או עד הזהב. באמצעות כף מחורץ, להעביר את החלקים מגש מוכן לנקז. מטגנים את הקישואים בשמן באותו אופן, מזיזים את החתיכות במחבת, במשך כ -5 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
להעביר אותם לאותו מגש. ואז מטגנים את הפלפלים במשך כ 5 דקות, או עד זהב כתמים פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20
להעביר אותם למגש עם הירקות האחרים. בזהירות להעביר את כל אבל על 1 כוס הירקות לסיר של ראגו, בעדינות ערבוב אותם. הניחו בצד את הירקות השמורים לקישוט המנה המוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
21
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה אנליני לתוך הסיר ומערבבים להפריד. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הפסטה במשך כ 15 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה אנליניפסטה אנליני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
22
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
23
החזר את הפסטה לסיר וכפית על שני שלישים מהרוטב על זה. לזרוק בעדינות עד הפסטה מצופה באופן שווה עם הרוטב, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
24
מעבירים את הפסטה לבושה לקערת מנה מחוממת או קערות בודדות רדודות וכפית את הרוטב שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
25
מפזרים את הירקות השמורים מעל, ולאחר מכן העליון עם ריקוטה ועם פרמזן קטן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
26
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

6oounces בשר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך ל 4 חלקים שוויםoounces בשר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך ל 4 חלקים שווים8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף חזיר ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות2smallsחצילים, לחתוך לקוביות קטנותחצילים, לחתוך לקוביות קטנות4תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוותכתף כבש ללא עצמות, לחתוך ל 3 חתיכות שוות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםבצק פסטהבצק פסטה8שרימפס וורידיםפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו או גבינת פקורינו פומאנו להגשהפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו או גבינת פקורינו פומאנו להגשה3פלפלים אדומים, זורעים וחותכים לקוביות קטנותפלפלים אדומים, זורעים וחותכים לקוביות קטנות8שרימפס וורידיםמלח ים כשר או משובחמלח ים כשר או משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת ריקוטה חלב כבשים או מרוקן גבינת ריקוטה חלב פרה שלמהגבינת ריקוטה חלב כבשים או מרוקן גבינת ריקוטה חלב פרה שלמה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רגיל/ללא כתמים לכל מטרה / קמח רגיל, ועוד לאבק את משטח העבודהקמח רגיל/ללא כתמים לכל מטרה / קמח רגיל, ועוד לאבק את משטח העבודה8שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל מים פושריםעל מים פושרים1קילוגרםעגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)עגבניות שימורים שלמות או חתוכות לקוביות, עם המיץ שלהם (על 7 1/2 כוסות)1בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק3smallsקישואים, לחתוך לקוביות קטנותקישואים, לחתוך לקוביות קטנות