קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

לבשל את הספר: Gazpacho

לבשל את הספר: Gazpacho
לבשל את הספר: Gazpacho יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו לחם, מיונז, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: ריזוטו Gazpacho עם שרימפס שום, ו מרק מלון פיקנטי הוא גספצ'ו בספר שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחתוך כל שן שום במחצית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
הסר את הירוק לירות בפנים אם יש אחד. ממלאים סיר קטן במים ומוסיפים את השום. מביאים את המים לרתיחה. כאשר המים מתחילים לרתוח, להרים את השום מהמים לתוך קערה של מי קרח כדי לקרר אותו במהירות. חזור על זה פעמיים, תמיד מתחיל עם מים קרים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לקלף את הבצל ולחתוך אותו לשניים, ואז לחתיכות גדולות. לקלף את המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
חותכים לשניים, ואז לחתיכות גדולות. חצי את הפלפל, ולאחר מכן להסיר את הזרעים ואת הממברנה הלבנה. קוצצים את הפלפלים, ואז להפריש יחד עם מלפפון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים את העגבניות לפלחי גדולים ומכניסים לקערה עם הבצל, המלפפונים והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הלחם, נקרעים לחתיכות, ואז שופכים על המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
לעבד הכל באמצעות בלנדר ביד או להשתמש במעבד מזון. כתם gazpacho למרות מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
גספצ ' וגספצ ' ו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיף את השמן, חומץ, ומיונז, ואז לטאטא או למזג את המרק עד עבה וקרם. מתבלים במלח ופלפל. צינה במקרר לפני ההגשה (לפחות 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מגישים את gazpacho בקערות מרק עם קרוטונים בתוספת טפטוף נוסף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קרוטוניםקרוטונים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון