לבשל את הספר: PBJ
צריך תוספת טבעונית? לבשל את הספר: PBJ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 758 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת פקטין, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פשטידת רועים, לבשל את הספר: פיג'מה, ו מבשלים את הספר: עוגת אוכמניות.
הוראות
בקערה, לשלב את ריבס, 2 כוסות סוכר, ומיץ לימון ומקרר לילה במיכל מכוסה היטב. למחרת, בסיר קטן, להביא את תערובת ריבס וסוכר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 5 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את הפקטין ואת הנותרים כפית סוכר למזג אותו על ידי הוספת כמויות קטנות של תערובת ריבס חם במהירות ערבוב זה.
מוסיפים אותו לשאר הריבס ומחזירים את הסיר לתנור ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ומניח לתוך מיכל נקי עם מכסה. לאחר התקרר, לסגור את המכסה ולאחסן במקרר עד 2 שבועות.
באופן שווה להפיץ את חמאת הבוטנים על 4 פרוסות לחם.
מורחים 2 כפות של ג ' לי על כל אחד אחר 4 פרוסות. סגור את הכריכים, חתוך לחצאים, ומגיש.