קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לבשל את הספר: PBJ

לבשל את הספר: PBJ
צריך תוספת טבעונית? לבשל את הספר: PBJ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 758 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת פקטין, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פשטידת רועים, לבשל את הספר: פיג'מה, ו מבשלים את הספר: עוגת אוכמניות.

הוראות

1
בקערה, לשלב את ריבס, 2 כוסות סוכר, ומיץ לימון ומקרר לילה במיכל מכוסה היטב. למחרת, בסיר קטן, להביא את תערובת ריבס וסוכר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
בקערה קטנה, לשלב את הפקטין ואת הנותרים כפית סוכר למזג אותו על ידי הוספת כמויות קטנות של תערובת ריבס חם במהירות ערבוב זה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פקטיןפקטין
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים אותו לשאר הריבס ומחזירים את הסיר לתנור ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
הסר מהחום ומניח לתוך מיכל נקי עם מכסה. לאחר התקרר, לסגור את המכסה ולאחסן במקרר עד 2 שבועות.
1
באופן שווה להפיץ את חמאת הבוטנים על 4 פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
מורחים 2 כפות של ג ' לי על כל אחד אחר 4 פרוסות. סגור את הכריכים, חתוך לחצאים, ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')