לבשל את הספר: Quickbread חמוציות אגוז דלעת
לבשל את הספר: עוגיות חמוציות אגוז דלעת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 755 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח לא סופג, סוכר, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף אחד בשליש העליון של התנור, ומחממים את התנור ל 350 & fegF. תשמן את המחבתות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החמאה, מקורר מעט, עם הביצים.
להקציף מחית דלעת וסוכר. מערבבים את גרידת התפוז לתוך המים ואז מוסיפים לתערובת הדלעת ומקציפים לשלב.
בקערה נפרדת מוסיפים את הקמח, הקינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתיה ומקציפים יחד.
יוצקים את החומרים יבשים לתוך החומרים הנוזליים ולקפל בעדינות עד כמעט בשילוב, ולאחר מכן להוסיף את חמוציות ואגוזי מלך. סיום עם כמה משיכות עדינות לשלב ללא ערבוב יתר.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 מחבתות כיכר מוכנות.
מפזרים את החלק העליון של כל כיכר בקלילות עם סוכר turbinado, על 1 כף לכל כיכר, כדי ליצור קרום קריסטל.
אופים במשך 55 עד 65 דקות, או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס באמצע הכיכר.
לקרר את הכיכרות במחבת במשך 15 דקות, ואז בזהירות להפוך אותם מתוך המחבתות ומניחים את הכיכרות על מתלה תיל עד מקורר לחלוטין. לעטוף בסרט פלסטיק ולאחסן במקרר. כיכרות אלה לשמור היטב במשך 3 עד 4 ימים, להקפיא היטב אם עטוף פלסטיק ולאחר מכן לסכל.