לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר
לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, ורמוט, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון, מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, ו לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הבשר, כתם אותו יבש, ולהביא אותו לטמפרטורת החדר. תסתכל טוב על הבשר, ואם הוא לא קומפקטי ואפילו, לקשור אותו לחבילה מסודרת באמצעות חוט מטבח. תניח את זה בצד. בחר מיכל lidded גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר ואת המלח בפנים.
מערבבים יחד את המלח הכשר, סוכר חום, ציפורן, ומספיק מי ברז חמים כדי לפזר את המלח והסוכר.
יוצקים את הנוזל על הבשר במיכל, ומוסיפים מים קרים לכיסוי.
תן לבשר לשבת, מקורר, כל היום או הלילה. כאשר אתה מוכן לבשל, להסיר את הבשר מן המלח, לשטוף אותו היטב, כתם אותו יבש. קל מלח ופלפל את הבשר ומניחים אותו על מתלה במחבת צלייה, צד שומן למעלה.
ממיסים את החמאה על אש נמוכה ומבשלים בעדינות את השום עד ריחני, אבל לא צבעוני.
יוצקים את זה על הבשר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 177°. צולים את הבשר במשך 30 דקות. להפחית את החום ל300 ולהתחיל להשרות את הבשר עם ורמוט כל 20 דקות בערך. הבשר צריך לבשל לפחות 20 דקות לכל פאונד, על 1 שעה נוספת, או עד שהוא רושם טמפרטורה פנימית של150 על מדחום קריאה מיידית.
תן את שאר הבשר לפחות 15 דקות לפני חיתוך אותו ומגיש אותו עם מיצי פאן.