קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש

לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביסקוויטים קמח תירס עם חמאת דבש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם סוכר, דבש, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, לבשל את הספר: עוגיות מלאך, ו מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הביסקוויטים: מחממים את התנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את קמח התירס בקערת מעבד מזון. מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לקמח התירס. דופק את תערובת קמח התירס פעם אחת כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מוסיפים 3/4 כוס חלב החמאה ומעבדים רק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד, ומוסיפים יותר חלב חמאה לפי הצורך. אל תעבדי יותר מדי על הכסף!
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. לאסוף את הבצק וללטף אותו לתוך מלבן כי הוא בערך 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויטים בקוטר 3 אינץ', לגזור 8 עד 10 סיבובים. כדי להבטיח את הביסקוויטים לעלות כראוי, קמח חותך לפני חיתוך כל ביסקוויט ולא לסובב את החותך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מניחים את הביסקוויטים, בקושי נוגע, על תבנית אפייה ואופים עד הביסקוויטים הם חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לחמאת הדבש: השתמש במערבל חשמלי במהירות גבוהה. מקציפים את החמאה הריכה, הדבש והמלח בקערה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת דבשחמאת דבש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך