המתכון לבשל את הספר: בשר ברביקיו צלעות קצרות מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם ג'ינג'ר הקרקע, שאלוט, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האב. מתכונים דומים: לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון.
הוראות
1
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של הצלעות. עם סכין חדה, להבקיע את החלק העליון של כל צלע על ידי חיתוך 1/4 אינץ 'חריצים בניצב לעצם כל 1/2 אינץ'. חתכים אלה יספקו אזורים פני השטח יותר של קליפה (קרום flavorful).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
בקערה קטנה, לשלב את החומרים לשפשף יבש לערבב היטב. החל מעיל נדיב של לשפשף לכל הצדדים של כל צלע.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
לבנות אש (עץ או שילוב של פחם ועץ) לבישול עקיף על ידי למקם את הגחלים רק בצד אחד של הגריל, משאיר את הצד השני ריק.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את צלעות הבשר על התנור (צד העצם למטה) הרחק הגחלים, לסגור את המכסה, ומבשלים בחום עקיף (כ 135°) במשך 1 1/2 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא160.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
5
הסר את הצלעות מן הגריל ומניח אותם במרכז גיליון כפול של רדיד אלומיניום, צד הבשר למטה. בקערה קטנה, לשלב את תערובת המניות ושופכים אותו על הצלעות. לעטוף בחוזקה בנייר כסף, לוכד את המיץ בפנים. להחזיר את חבילת רדיד לגריל, לסגור את המכסה, ומבשלים על חום עקיף במשך 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיע 93°.
הסר את חבילת רדיד מהגריל ולתת את שאר הבשר בנייר כסף במשך 15 דקות. לפתוח את הצלעות ולחתוך כל אחד עד העצם בכל החתכים הבקיע. זה ייצור חתיכות בגודל ביס של בשר ולאפשר את המיץ לחדור את הקליפה, מתן טעם יותר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.