קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: בשר משומר

לבשל את הספר: בשר משומר
לבשל את הספר: קופצני בשר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 7 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-265 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'יפוטלה טחון, קאיין, שן שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לבשל את הספר: אמפנדס בשר, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מבצעה בשר או מעבד מזון, לחתוך את הבשר קפוא חלקית לרצועות דקות על 1/8 אינץ ' עבה זמן רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בחר קערה בינונית ומערבבים את רוטב ווסטרשייר, מים, שום קצוץ, אבקת צ 'ילי, צ' יפוטלה, פלפל שחור, מלח, וקיין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את רצועות הבשר לתוך המרינדה הזאת ולהפוך את הכל עם הידיים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולחדור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
למחרת, לחמם את התנור ל 79°. קו 2 מחבתות אפייה עם נייר. מסדרים את רצועות הבשר זה לצד זה על המחבתות, משליכים פיסות שום ומחרישים כל נוזל נצמד לבשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
איטי צולים את הרצועות במשך 3 שעות, ולאחר מכן להפוך אותם מעל וצולים במשך שעה או שעתיים יותר. המטרה היא מרקם עור שעדיין גמיש. הבשר המשומר ישמור, מקורר, במשך 3 שבועות. הוא יציב מספיק כדי לארוז ארוחות צהריים או לטיולים כל עוד יום ללא קירור.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני