קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: בשר משומר

לבשל את הספר: בשר משומר
לבשל את הספר: קופצני בשר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 7 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-265 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'יפוטלה טחון, קאיין, שן שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לבשל את הספר: אמפנדס בשר, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מבצעה בשר או מעבד מזון, לחתוך את הבשר קפוא חלקית לרצועות דקות על 1/8 אינץ ' עבה זמן רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בחר קערה בינונית ומערבבים את רוטב ווסטרשייר, מים, שום קצוץ, אבקת צ 'ילי, צ' יפוטלה, פלפל שחור, מלח, וקיין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שים את רצועות הבשר לתוך המרינדה הזאת ולהפוך את הכל עם הידיים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג ולחדור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
למחרת, לחמם את התנור ל 79°. קו 2 מחבתות אפייה עם נייר. מסדרים את רצועות הבשר זה לצד זה על המחבתות, משליכים פיסות שום ומחרישים כל נוזל נצמד לבשר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
איטי צולים את הרצועות במשך 3 שעות, ולאחר מכן להפוך אותם מעל וצולים במשך שעה או שעתיים יותר. המטרה היא מרקם עור שעדיין גמיש. הבשר המשומר ישמור, מקורר, במשך 3 שבועות. הוא יציב מספיק כדי לארוז ארוחות צהריים או לטיולים כל עוד יום ללא קירור.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני