לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר
לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1285 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 75 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי של גורדון רמזי עם לימון, פטרוזיליה ושום, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו רוסטביף ופודינג יורקשייר.
הוראות
מחממים את התנור ל-400°F (200°C). מתבלים את הבשר במלח ופלפל; צורבים במחבת צלייה חמה עם שמן זית לחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות בכל צד.
העברה לתנור; צלי, המאפשר 15 דקות קילו (450 גרם) עבור נדיר או 20 דקות קילו (450 גרם) עבור בינוני.
הפוך את הבלילה פודינג יורקשייר: לנפות את הקמח ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים וחצי חלב; לנצח עד חלקה.
מערבבים בחלב שנותר; תן לבלילה לנוח.
כאשר בשר מבושל, להעביר אותו צלחת מחוממת; לתת לו לנוח, מכוסה קלות בנייר כסף, במקום חם בזמן שאתה מבשל את puddings ולעשות את הרוטב. להעלות את התנור ל 232° (230°C). שים 1 כפית (5 מ " ל) שמן צמחי-או חם מן המחבת צלייה-לכל קטע של מגש פודינג יורקשייר 12 חור (או מגש מאפין); לשים אותו בתנור על המדף העליון עד חם מאוד, כמעט עישון.
בינתיים, להקציף בלילת פודינג שוב. ברגע שאתה לוקח את המגש מהתנור, מצקת בבלילה כך שכל כוס מלאה שלושה רבעים (זה צריך לרחוש); מיד לשים את המגש בחזרה בתנור.
אופים במשך 12 עד 20 דקות עד puddings יורקשייר הם עלו היטב, חום זהוב, פריך. אל תפתח את דלת התנור עד הסוף או שהם עלולים להתמוטט.
כדי להפוך את הרוטב, לשפוך את השומן העודף מן המחבת צלייה, מקום מחבת על חום בינוני, ולהוסיף את הקורנית, שום, בצל, ועגבניות. מבשלים 4 עד 5 דקות, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. סקווש את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה כדי לעזור לעבות את הרוטב.
יוצקים את המניה; מבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להעביר רוטב דרך מסננת, הקשה על ירקות כדי לחלץ טעם. להביא רוטב בחזרה לרתיחה; להפחית עקביות רוטב. בדוק את התיבול.
מגישים עם רוטב ופודינג יורקשייר, יחד עם כרוב מוקפץ, גזר מזוגג, ותפוחי אדמה צלויים.