קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר

לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר
לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1285 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 75 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי של גורדון רמזי עם לימון, פטרוזיליה ושום, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו רוסטביף ופודינג יורקשייר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400°F (200°C). מתבלים את הבשר במלח ופלפל; צורבים במחבת צלייה חמה עם שמן זית לחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
העברה לתנור; צלי, המאפשר 15 דקות קילו (450 גרם) עבור נדיר או 20 דקות קילו (450 גרם) עבור בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הפוך את הבלילה פודינג יורקשייר: לנפות את הקמח ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את הביצים וחצי חלב; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מערבבים בחלב שנותר; תן לבלילה לנוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
כאשר בשר מבושל, להעביר אותו צלחת מחוממת; לתת לו לנוח, מכוסה קלות בנייר כסף, במקום חם בזמן שאתה מבשל את puddings ולעשות את הרוטב. להעלות את התנור ל 232° (230°C). שים 1 כפית (5 מ " ל) שמן צמחי-או חם מן המחבת צלייה-לכל קטע של מגש פודינג יורקשייר 12 חור (או מגש מאפין); לשים אותו בתנור על המדף העליון עד חם מאוד, כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בישול פולנטהבישול פולנטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בינתיים, להקציף בלילת פודינג שוב. ברגע שאתה לוקח את המגש מהתנור, מצקת בבלילה כך שכל כוס מלאה שלושה רבעים (זה צריך לרחוש); מיד לשים את המגש בחזרה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
אופים במשך 12 עד 20 דקות עד puddings יורקשייר הם עלו היטב, חום זהוב, פריך. אל תפתח את דלת התנור עד הסוף או שהם עלולים להתמוטט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
כדי להפוך את הרוטב, לשפוך את השומן העודף מן המחבת צלייה, מקום מחבת על חום בינוני, ולהוסיף את הקורנית, שום, בצל, ועגבניות. מבשלים 4 עד 5 דקות, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. סקווש את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה כדי לעזור לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סכין קילוףסכין קילוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
יוצקים את המניה; מבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להעביר רוטב דרך מסננת, הקשה על ירקות כדי לחלץ טעם. להביא רוטב בחזרה לרתיחה; להפחית עקביות רוטב. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
לגלף את הבשר דק.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
מגישים עם רוטב ופודינג יורקשייר, יחד עם כרוב מוקפץ, גזר מזוגג, ותפוחי אדמה צלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות