תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמן חריע, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. נסו סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל, ו מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן לתוך סיר 3 או 4 ליטר כבד חובה. הכנס מד חום או מדחום לקריאה מיידית לתוך השמן וחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 191°. קו גיליון אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשום
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מניחים כוס אחת של סוכר בקערה קטנה או שקית ניילון ולהוסיף 2 כפיות של קינמון, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית זנגביל. מערבבים או לנער יחד עד מעורבב היטב. תניח את הסוכר המתובל בצד בזמן שאתה מכין את חורי הסופגניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכר אדום גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעל קערה בגודל בינוני, לנפות יחד את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/4 הנותרים כפית קינמון, ו 1/4 כפית זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ואת המלח ולזרוק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לטאטא את הביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את החמאה, חמאה מומסת, גרידת לימון ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כסף ללא נעליים
פרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את תערובת הקמח בשני שלבים, מתקפלים יחד בעדינות עם מרית גומי עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
באמצעות כדור גלידה עגול 1 אינץ', מקום 5 או 6 כפות של הבלילה לתוך השמן החם. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב, טיורינג פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
9
השתמש skimmer או כף מחוררת כדי להסיר את חורי הסופגנייה מן השמן ולמקם אותם על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
Skimmer
10
תן להם להתקרר מעט, ואז לגלגל אותם בסוכר מתובל. אם הסוכר המתובל הוא בשקית ניילון, לנער 2 או 3 חורי סופגניות בכל פעם בסוכר מתובל מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
11
מניחים את חורי הסופגניות בחזרה על תבנית האפייה ומקררים אותם מעט. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מגישים חורי סופגניות חמים או בטמפרטורת החדר.
13
שים לב על שמירת הסופגניות: למרות חורי הסופגניות נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם ישמרו במשך 3 ימים. אחסן אותם על צלחת, מכוסה היטב בנייר אלומיניום. הם יכולים להיות מחממים מחדש בתנור 177° במשך 10 דקות.