לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמן חריע, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. נסו סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל, ו מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן לתוך סיר 3 או 4 ליטר כבד חובה. הכנס מד חום או מדחום לקריאה מיידית לתוך השמן וחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 191°. קו גיליון אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר.
מניחים כוס אחת של סוכר בקערה קטנה או שקית ניילון ולהוסיף 2 כפיות של קינמון, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית זנגביל. מערבבים או לנער יחד עד מעורבב היטב. תניח את הסוכר המתובל בצד בזמן שאתה מכין את חורי הסופגניות.
מעל קערה בגודל בינוני, לנפות יחד את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/4 הנותרים כפית קינמון, ו 1/4 כפית זנגביל.
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ואת המלח ולזרוק להתמזג.
לטאטא את הביצה בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, חמאה מומסת, גרידת לימון ווניל עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח בשני שלבים, מתקפלים יחד בעדינות עם מרית גומי עד מעורבב היטב.
באמצעות כדור גלידה עגול 1 אינץ', מקום 5 או 6 כפות של הבלילה לתוך השמן החם. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב, טיורינג פעם אחת.
השתמש skimmer או כף מחוררת כדי להסיר את חורי הסופגנייה מן השמן ולמקם אותם על תבנית אפייה מרופדת.
תן להם להתקרר מעט, ואז לגלגל אותם בסוכר מתובל. אם הסוכר המתובל הוא בשקית ניילון, לנער 2 או 3 חורי סופגניות בכל פעם בסוכר מתובל מעיל.
מניחים את חורי הסופגניות בחזרה על תבנית האפייה ומקררים אותם מעט. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים חורי סופגניות חמים או בטמפרטורת החדר.
שים לב על שמירת הסופגניות: למרות חורי הסופגניות נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם ישמרו במשך 3 ימים. אחסן אותם על צלחת, מכוסה היטב בנייר אלומיניום. הם יכולים להיות מחממים מחדש בתנור 177° במשך 10 דקות.