לבשל את הספר: חזה עוף בגריל במרינדה הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזה עוף בגריל במרינדה הדר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מיץ לימון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מבשלים את הספר: חזה עוף בגריל עם מנדרינה-maple-bla, מבשלים את הספר: עוף במרינדה Achiote עטוף עלי בננה, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שדי העוף קלות משני הצדדים עם מלח ולשים את העוף בכוס רדודה או קערה קרמית.
מערבבים את מיץ התפוזים, מיץ לימון, זנגביל, טימין, רוטב סויה, ופירורי לחם בקערה קטנה, ערבוב כדי להפוך את הדבק דק.
יוצקים את הדבק על העוף ומשפשפים אותו לתוך העוף. מכסים ומקררים למשך לא יותר מ-6 שעות, ומאפשרים לתרנגולת להגיע לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
הכן פחם או גז גריל קלות לרסס את מתלה הגריל עם שמן צמחי תרסיס בישול. להדליק את הגחלים או חימום אלמנטים, ולתת להם לשרוף או לחמם עד בינוני חם.
שים את העוף על הגריל ומבשל במשך 12 עד 16 דקות, פונה מספר פעמים עם מלקחיים, עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור כאשר בשר השד הוא פירסינג עם סכין קטנה, חדה ואת הפירורים הם השחמה.