תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר עם עירית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו יורה שום, קורנפלור, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: חזיר אידיוט, לבשל את הספר: חזיר צחיח, ו לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את החזיר ואת קורנפלור ומערבבים כדי לצפות את הבשר היטב. מניחים בצד במשך 30 דקות עד 2 שעות (להכניס למקרר, מכוסה, אם נותנים לעמוד במשך יותר מ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה