לבשל את הספר: טורקיה פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: טורקיה Piccatan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, יין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: טורקיה עם מלית, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: רוטב טורקיה מושלם.
הוראות
מחממים את התנור ל-200 ° F.
חותכים את חזה טורקיה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. מניחים את חתיכות טורקיה, אחד בכל פעם, על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף, משפריצים קלות את החלק העליון של טורקיה עם מים, מקפלים את לעטוף פלסטיק על טורקיה, ומתיזים את החלק העליון של לעטוף פלסטיק עם מים. קילו לא פחות מ 1/8 אינץ ' עבה.
מתבלים את שני צידי הבשר במלח ופלפל ואז חופרים בקמח. לנער את הקמח העודף. תניח בצד.
מחממים את השמן ו 4 כפות של החמאה במחבת sauté 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר חם, אבל עדיין לא מעשן, חום את טורקיה, על 1 דקה בכל צד, ולאחר מכן להסיר מגש ovenproof.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את שאלוט למחבת. Sauté במשך 1 עד 2 דקות, עד שהם מתחילים להפוך שקוף.
מוסיפים את היין ומיץ לימון למחבת ומבשלים עד מופחת מעט, על 2 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה להקציף לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על טורקיה, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים מיד.