נזיד בשר בקר חורף
נזיד בשר בקר חורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 15 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות, בשר בקר, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: נזיד בשר בקר חורף, תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס, ו חומוס ונזיד ירקות חורף.
הוראות
יוצקים רוטב על בשר תבשיל בשקית פלסטיק resealable. שקית חותם; להפוך באופן שווה מעיל בשר עם רוטב. מקררים 30 דקות. להשרות.
מבשלים בייקון בסיר גדול על חום בינוני 5 דקות. או עד קריספ, ערבוב מדי פעם. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים פטריות ובצל לטפטופים שמורים; מבשלים בחום בינוני-גבוה 10 דקות. או עד רך, ערבוב מדי פעם.
הסר בשר תבשיל מן המרינדה; מוסיפים לסיר עם גזר, תפוחי אדמה, עגבניות, מרק ובייקון. זרוק את התיק ואת המרינדה.
מביאים תבשיל לרתיחה, ערבוב מדי פעם; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 1-1 / 2 שעות או עד הבשר נעשה תבשיל מעובה, ערבוב מדי פעם וחשיפת במשך 15 דקות האחרונות.