לבשל את הספר: כבש Kofta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כבש Koftan. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 303 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח גס, פפריקה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, לבשל את הספר: קארי טלה Maharashtran, ו מבשלים את הספר: פיצה כבש מזרח תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט שמן ורוטב יוגורט.
מערבבים היטב עם הידיים או כף עץ. טופס את התערובת לתוך 1 1 1/2 אינץ 'כדורים, ו לשטח את הכדורים לתוך אליפסות או צורות כדורגל, על 1/4 אינץ' עבה.
במחבת nonstick גדולה, חום 1/2 כף השמן על חום בינוני גבוה.
תוסיף חצי מהקציצות כבש. מבשלים עד הצד הראשון הוא חום זהוב, על 3 דקות; להפוך את הקציצות, ומבשלים 2 דקות יותר.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
לנגב את המחבת עם מגבת נייר; לחמם את השמן 1/2 כף הנותרים. חזור על התהליך עם קציצות הטלה שנותרו.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב יוגורט בצד.
1 1/2 כפיות אגוז מוסקט קרקע
מערבבים את התבלינים יחד בקערה קטנה או במיכל. חנות, סגור היטב, בטמפרטורת החדר עד 3 חודשים.
8 אונקיות יוגורט חלב מלא רגיל, רצוי בסגנון יווני
1 1/2 כפיות מיץ לימון טרי
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, ומערבבים היטב לשלב. רוטב יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; לאחסן במיכל אטום במקרר.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.