קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר

לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר
לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר-מתוק נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, מסננת, מדחום קריאה מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן.

הוראות

1
כדי להפוך את הכמהין, מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום של 4 עד 6 כוסות להגדיר במחבת רחבה של מים בקושי רותחים על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד וחמאה נמסים לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר קערה; להפריש. השאר מחבת על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את חלמון הביצה בקערה קטנה. בהדרגה להקציף במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים קערה במחבת; מערבבים כל הזמן עד תערובת חלמון מתעבה מעט עקביות של קרם אור ואוגרים בין 160° ו 74° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר מחבת; לגרד תערובת חלמון מיד על שוקולד מותך
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים בעדינות, מבלי לטאטא או להכות, רק עד ביצה משולבת לחלוטין תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה נקייה. כיסוי וצינה עד המשרד, 2 שעות או יותר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כדי ליצור את הכמהין, להסיר תערובת כמהין מהמקרר; לאפשר לרכך על 30 דקות אם התערובת קשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
9
יוצקים קקאו לצלחת עוגה. לטבול מיילר מלון או כף קטנה לתוך כוס מים חמים, לנגב את כל עודף מים, לגרד פני השטח של תערובת כמהין צונן כדי ליצור כדור 1 אינץ ' מחוספס. צבטנו כמהין לצורה עם אצבעות במידת הצורך; זה לא צריך להיות עגול לחלוטין. להפקיד כמהין לתוך הקקאו. חזור עם הנותרים תערובת כמהין. בעדינות לנער צלחת עוגה כדי מעיל כמהין עם קקאו. כמהין ניתן לאחסן, מכוסה היטב ומקורר, עד 2 שבועות או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
נייר אורזנייר אורז
מלוןמלון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
וריאציה
1
מוסיפים 1 כפית תמצית מנטה לשוקולד המומס בתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה