קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר

לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר
לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר-מתוק נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, מסננת, מדחום קריאה מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן.

הוראות

1
כדי להפוך את הכמהין, מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום של 4 עד 6 כוסות להגדיר במחבת רחבה של מים בקושי רותחים על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד וחמאה נמסים לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כמהיןכמהין
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר קערה; להפריש. השאר מחבת על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את חלמון הביצה בקערה קטנה. בהדרגה להקציף במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים קערה במחבת; מערבבים כל הזמן עד תערובת חלמון מתעבה מעט עקביות של קרם אור ואוגרים בין 160° ו 74° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר מחבת; לגרד תערובת חלמון מיד על שוקולד מותך
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים בעדינות, מבלי לטאטא או להכות, רק עד ביצה משולבת לחלוטין תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה נקייה. כיסוי וצינה עד המשרד, 2 שעות או יותר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כדי ליצור את הכמהין, להסיר תערובת כמהין מהמקרר; לאפשר לרכך על 30 דקות אם התערובת קשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
9
יוצקים קקאו לצלחת עוגה. לטבול מיילר מלון או כף קטנה לתוך כוס מים חמים, לנגב את כל עודף מים, לגרד פני השטח של תערובת כמהין צונן כדי ליצור כדור 1 אינץ ' מחוספס. צבטנו כמהין לצורה עם אצבעות במידת הצורך; זה לא צריך להיות עגול לחלוטין. להפקיד כמהין לתוך הקקאו. חזור עם הנותרים תערובת כמהין. בעדינות לנער צלחת עוגה כדי מעיל כמהין עם קקאו. כמהין ניתן לאחסן, מכוסה היטב ומקורר, עד 2 שבועות או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
מלוןמלון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
וריאציה
1
מוסיפים 1 כפית תמצית מנטה לשוקולד המומס בתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל