קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: לבבות Linzer

לבשל את הספר: לבבות Linzer
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: לבבות Linzer. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר superfine, כ פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה.

הוראות

1
מקם מתלה במרכז התנור מחממים עד 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את אגוזי לוז על מחבת חצי גיליון ואופים עד העורות סדוקים, על 10 דקות. קומץ בכל פעם, מניחים את אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד במגבת כדי להסיר את העור (חלק מהעור עשוי להישאר על האגוזים). מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
במעבד מזון מצויד להב מתכת, לעבד את האגוזים מקורר עם 1/2 כוס קמח עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים, הקינמון, אבקת אפייה ומלח עם תערובת האגוז בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הכה את החמאה ואת הסוכר superfine בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ומרקם, על 5 דקות, מדי פעם מגרד את הצדדים של הקערה עם מרית סיליקון. בהדרגה להכות את הביצה. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את תערובת הקמח. הבצק יהיה לח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים את הבצק על חתיכת ניילון גדולה. לעטוף באופן רופף פלסטיק וצורה לתוך מלבן עבה 1 אינץ'. מקררים עד מקורר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 350ºF. קו שלוש מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
חותכים את הבצק הצונן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים חצי מהבצק על משטח עבודה מקורנן קלות ומפזרים את החלק העליון בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
10
מרדדים את הבצק לתוך מלבן עבה 1/8 אינץ'. באמצעות 2 ¼ אינץ ' בצורת חותך עוגיות בצורת לב, טבול בקמח, לחתוך את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
11
העבר אל המחבתות מוכנות. (הבצק הוא עדין, ואתה כנראה תמצא את זה הכי קל להזיז את הלבבות עם מרית מתכת מקוזז.) לאסוף את השריטות ולהניח בצד. חזור על גלגול וחיתוך את העוגיות עם החצי הנותר של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את המחבתות במקרר (אין צורך לכסות אותם).
13
שלב את כל השאריות שנותרו לתוך מלבן ½ אינץ עבה לעטוף בניילון נצמד. מקררים את הבצק עד שמצונן קלות, כ -10 דקות. חזור על הליך חיתוך מתגלגל עד שכל הבצק נחתך ללב והניח על המחבתות. מקררים את הלבבות על המחבתות עד שמצונן היטב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
אופים את שתי המחבתות הראשונות של עוגיות, החלפת המיקום של מחבתות אפייה מלמעלה למטה מלפנים לאחור, עד הקצוות של העוגיות הם השחמה קלות, 15 עד 17 דקות. חזור עם המחבת האחרונה של עוגיות. מגניב לגמרי על המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
סדר חצי מהעוגיות על מחבת חצי גיליון מרופדת בנייר קלף, עם החלק התחתון פונה כלפי מעלה. כפית על ½ כפית של פטל משמר על מרכזי העוגיות. למעלה כל אחד עם אחת העוגיות הנותרות, צדדים שטוחים מול, כדי להפוך את כריך. מכסים עם קלף ולתת לעמוד לפחות 8 שעות או לילה להגדיר. הערה: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, עם השכבות מופרדות על ידי נייר קלף, עד 5 ימים. רגע לפני ההגשה, לנפות סוכר ' ממתקים על העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'