תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: לבבות Linzer. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר superfine, כ פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה.
הוראות
1
מקם מתלה במרכז התנור מחממים עד 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את אגוזי לוז על מחבת חצי גיליון ואופים עד העורות סדוקים, על 10 דקות. קומץ בכל פעם, מניחים את אגוזי לוז חמים במגבת מטבח ולשפשף יחד במגבת כדי להסיר את העור (חלק מהעור עשוי להישאר על האגוזים). מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גרעיני חמניות נוספים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
3
במעבד מזון מצויד להב מתכת, לעבד את האגוזים מקורר עם 1/2 כוס קמח עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים, הקינמון, אבקת אפייה ומלח עם תערובת האגוז בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הכה את החמאה ואת הסוכר superfine בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ומרקם, על 5 דקות, מדי פעם מגרד את הצדדים של הקערה עם מרית סיליקון. בהדרגה להכות את הביצה. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את תערובת הקמח. הבצק יהיה לח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את הבצק על חתיכת ניילון גדולה. לעטוף באופן רופף פלסטיק וצורה לתוך מלבן עבה 1 אינץ'. מקררים עד מקורר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 350ºF. קו שלוש מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חותכים את הבצק הצונן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
מניחים חצי מהבצק על משטח עבודה מקורנן קלות ומפזרים את החלק העליון בקמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מרדדים את הבצק לתוך מלבן עבה 1/8 אינץ'. באמצעות 2 ¼ אינץ ' בצורת חותך עוגיות בצורת לב, טבול בקמח, לחתוך את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
11
העבר אל המחבתות מוכנות. (הבצק הוא עדין, ואתה כנראה תמצא את זה הכי קל להזיז את הלבבות עם מרית מתכת מקוזז.) לאסוף את השריטות ולהניח בצד. חזור על גלגול וחיתוך את העוגיות עם החצי הנותר של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את המחבתות במקרר (אין צורך לכסות אותם).
13
שלב את כל השאריות שנותרו לתוך מלבן ½ אינץ עבה לעטוף בניילון נצמד. מקררים את הבצק עד שמצונן קלות, כ -10 דקות. חזור על הליך חיתוך מתגלגל עד שכל הבצק נחתך ללב והניח על המחבתות. מקררים את הלבבות על המחבתות עד שמצונן היטב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
אופים את שתי המחבתות הראשונות של עוגיות, החלפת המיקום של מחבתות אפייה מלמעלה למטה מלפנים לאחור, עד הקצוות של העוגיות הם השחמה קלות, 15 עד 17 דקות. חזור עם המחבת האחרונה של עוגיות. מגניב לגמרי על המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
סדר חצי מהעוגיות על מחבת חצי גיליון מרופדת בנייר קלף, עם החלק התחתון פונה כלפי מעלה. כפית על ½ כפית של פטל משמר על מרכזי העוגיות. למעלה כל אחד עם אחת העוגיות הנותרות, צדדים שטוחים מול, כדי להפוך את כריך. מכסים עם קלף ולתת לעמוד לפחות 8 שעות או לילה להגדיר. הערה: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, עם השכבות מופרדות על ידי נייר קלף, עד 5 ימים. רגע לפני ההגשה, לנפות סוכר ' ממתקים על העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטל
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות