לבשל את הספר: סומו מתאבק סיר חם הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את יוזו קושו, ציר עוף, פטריות שיטאקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Vin D ' Orange, ו לבשל את הספר: Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את כופתאות העוף, למקם את העוף, זנגביל, מיסו, ביצה, בצל ירוק בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק עד התערובת הופכת להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיסו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברה לקערה וליצור לתוך פטי 1 אינץ ' עבה, אשר יהפוך את גורף פשוט יותר ומהיר יותר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכן את המרק על ידי שילוב של ציר עוף, סאקה, ומלח בקערה; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הכרוב ושום בתחתית סיר חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את המרק. מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. לחשוף את הסיר, ולהקטין את החום למדיום כך ומבשלים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את טופו, negi, בצל, פטריות שיטאקה, ופטריות enoki לסיר החם, הסדרת כל מרכיב בחבורה נפרדת, מסודרת. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות. לחשוף את הסיר ולהניח את פרוסות בטן חזיר על גבי מרכיבים אחרים. כאשר הסיר חוזר לרתיחה, ומבשלים עד שבטן החזיר מבושלת, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
בטן חזיר
פטריות אנוקי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים את החומרים יחד עם המרק בקערות קטנות, תוך הקפדה על יוזו קושו.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Yuzu
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה