לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה
לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר גרהם, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, לבשל את הספר: סלט סרטן עם סיד ואבוקדו, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את חלמון הביצה ואת גרידת סיד יחד בקערה במשך כ 2 דקות, עד צבע צהוב ירקרק בהיר.
להקציף בחלב, ואז מיץ הסיד, ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, עד המילוי מתעבה, ואת מקציף משאיר עקבות בו.
מורחים את המילוי באופן שווה בקרום.
אופים במשך כ 15 דקות, עד סט כמעט לחלוטין. המילוי צריך לנענע קצת כאשר המחבת מתנועעת. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל, ואז לצנן במקרר לפחות 3 שעות לפני חיתוך.
עבור קרום קרקר גרהם: מחממים את התנור ל 177°.
שים את הפירורים בקערה קטנה ומערבבים בסוכר.
יוצקים את החמאה המומסת על הפירורים ומערבבים ביסודיות. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים את הקרום הריק במשך 8 עד 10 דקות, עד חום זהוב כהה (זה ימשיך להקשיח כפי שהוא מתקרר). לקרר את הקרום על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני מילוי. קרום זה יכול להתבצע יום קדימה ומאוחסן במקרר.