אם יש לכם בצל, עגבניות שרי, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לבשל את הספר: סלט בשר תאילנדי, לבשל את הספר: קראאז עוף תאילנדי, ו לבשל את הספר: אמפנדס בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצנצנת קטנה, להקציף יחד את מיץ הדר, רוטב דגים, שמן שומשום, תמרי, זנגביל, ושום. לכסות וללחוץ כדי להתמזג. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
קורצים שומשום לבן
למרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תמרי
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
שכבה את הבשר בכלי זכוכית או קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
יוצקים חצי הרוטב על הבשר. מכסים ומקררים במשך 2 שעות, הופכים את הבשר מעת לעת, כדי להחדיר את הבשר עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
4
בזמן ההגשה, לשלב את העגבניות, מלפפון, בצל, צ ' ילי בקערה גדולה, רדודה. לזרוק עם ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הבשר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מגישים, מקושטים עם עשבי תיבול, בוטנים, עלי ליים כושית.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.