אם יש לכם בצל, עגבניות שרי, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לבשל את הספר: סלט בשר תאילנדי, לבשל את הספר: קראאז עוף תאילנדי, ו לבשל את הספר: אמפנדס בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצנצנת קטנה, להקציף יחד את מיץ הדר, רוטב דגים, שמן שומשום, תמרי, זנגביל, ושום. לכסות וללחוץ כדי להתמזג. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
קורצים שומשום לבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תמרי
1 כף סוכר אדום גס
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
שכבה את הבשר בכלי זכוכית או קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
יוצקים חצי הרוטב על הבשר. מכסים ומקררים במשך 2 שעות, הופכים את הבשר מעת לעת, כדי להחדיר את הבשר עם ההלבשה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.