קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לבשל את הספר: סלט טריז קלאסי

לבשל את הספר: סלט טריז קלאסי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, פלפל, גבינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את כל החומרים לבלנדר או מעבד מזון להתמזג כדי לשלב. להפריש עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
כדי להפוך את הסלט, לחמם מחבת על חום בינוני לבשל את הבייקון עד פריך. קו מגש מתכת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לנקז את הבייקון. מגניב, להתפורר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
הסר את קצה השורש מן החסה, לחתוך את הראש לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
5
מניחים טריז אחד כל אחד על ארבע מנות מנות אישיות. לפזר את הירוקים המעורבים סביב כל טריז. שמלה כל טריז עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
6
מקשטים כל אחד עם בייקון מתפורר, גבינה, בצל ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות