זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, פלפל, גבינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את כל החומרים לבלנדר או מעבד מזון להתמזג כדי לשלב. להפריש עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
כדי להפוך את הסלט, לחמם מחבת על חום בינוני לבשל את הבייקון עד פריך. קו מגש מתכת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לנקז את הבייקון. מגניב, להתפורר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
הסר את קצה השורש מן החסה, לחתוך את הראש לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
5
מניחים טריז אחד כל אחד על ארבע מנות מנות אישיות. לפזר את הירוקים המעורבים סביב כל טריז. שמלה כל טריז עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
6
מקשטים כל אחד עם בייקון מתפורר, גבינה, בצל ובצל ירוק.