לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב. מנה אחת מכילה 848 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פתיתי צ'ילה, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן, לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, ו לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הגבעולים הקשים מעלי כרוב. לזרוק את הגבעולים, לחתוך בגסות את הירוקים. יש לשטוף את כרוב ולנקז. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומתבלים עם כמות נדיבה של מלח.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה, רך אבל עדיין מוצק.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית השמן, הבצל, פתיתי צ ' ילה, וקורט של מלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא רך וצבע קל, על 5 עד 7 דקות. (אם הבצל מתחיל לחרוך, להפחית את החום בינוני.)
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב והשלכת, עד כרוב הוא נבול ומכרז, על 3 דקות.
מוסיפים מים למחבת אם הירוקים יבשים, ואם הירוקים הם בצד חסון, לכסות את המחבת בקצרה כדי קיטור אותם.
מוסיפים את השום, מתבלים במלח ומבשלים עוד 2 דקות. תדאג שהשום לא יהיה חום.
מסננים את הפסטה כאשר מבושלים, שומרים חלק ממי הפסטה.
מוסיף את הפסטה למחבת sauté ולזרוק לשלב. שחרר עם התזה של מי בישול לפי הצורך, וטעם למלח.
להעביר את הפסטה למגש חם או קערות הגשה, ולטפטף זרם דק של שמן זית על גבי.
מקשטים עם שבבי פרמזן או גבינת רומנו, ומגישים מיד.