קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות74
מגזין

לבשל את הספר: עוגיות חמאה של מיליונר

לבשל את הספר: עוגיות חמאה של מיליונר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות חמאה של מיליונר. מנה אחת מכילה 4413 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם זיגוג שוקולד, סוכר, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה של מיליונר, עוגת חמאה של מיליונר, ו עוגת חמאה מיליונרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה בתחתית וצדדים של 9-by-13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הסוכר והחמאה יחד עד מעורבב
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים 2 כוסות של הקמח ומכים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מוסיפים את חלמון הביצה ומכים במשך כמה שניות, או עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. אבק את החלק העליון של הבצק ואת הידיים עם קצת קמח. השתמש בידיים שלך כדי לעבוד בעדינות את הבצק לתוך ריבוע 6 על 6 אינץ'. תצטרך להפוך את הבצק ומפזרים את החלק העליון עם קמח כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
מפזרים את הקמח 1/2 כוס הנותרים על פני הבצק. מקפלים את הבצק מעל ללוש עד משולב, ואז לשטח את הבצק לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
להעביר את המלבן למחבת מוכן ולחץ אותו למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג ולאפות במרכז התנור במשך 20 עד 22 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
שים את החלב המרוכז הממותק בקערת מיקרוגל גדולה. מבשלים על 50 אחוז כוח (בינוני) במשך 4 דקות, תוך ערבוב בזריזות באמצע, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מבשלים על 30 אחוז כוח (בינוני נמוך) במשך 12 עד 18 דקות, עד עבה מאוד קרמל צבעוני, ערבוב בזריזות כל 2 דקות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3
יוצקים את מילוי הקרמל על הלחם המקורר ומניחים את המחבת במקרר עד מגניב, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
עבור זיגוג שוקולד: בקערת מתכת גדולה לא מגיבה, לשלב את השוקולד, סירופ תירס, וחמאה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד התערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הסר את הקערה מן המחבת ומערבבים במשך 30 שניות כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את התערובת על שכבת הקרמל הצונן ולהשתמש מרית אופסט כדי להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. שים במקרר במשך 1 שעה, או עד זיגוג מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
הסר את המחבת מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לא לפצח את זיגוג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים לריבועים ומגישים.
9
ניתן לאחסן את הסורגים במקרר, מכוסה היטב, עד 4 ימים.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות חמאה. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.