לבשל את הספר: עוגיות חמאה של מיליונר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות חמאה של מיליונר. מנה אחת מכילה 4413 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם זיגוג שוקולד, סוכר, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה של מיליונר, עוגת חמאה של מיליונר, ו עוגת חמאה מיליונרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה בתחתית וצדדים של 9-by-13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הסוכר והחמאה יחד עד מעורבב
מוסיפים 2 כוסות של הקמח ומכים עד משולב היטב.
מוסיפים את חלמון הביצה ומכים במשך כמה שניות, או עד רק בשילוב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. אבק את החלק העליון של הבצק ואת הידיים עם קצת קמח. השתמש בידיים שלך כדי לעבוד בעדינות את הבצק לתוך ריבוע 6 על 6 אינץ'. תצטרך להפוך את הבצק ומפזרים את החלק העליון עם קמח כמו שאתה הולך.
מפזרים את הקמח 1/2 כוס הנותרים על פני הבצק. מקפלים את הבצק מעל ללוש עד משולב, ואז לשטח את הבצק לתוך מלבן.
להעביר את המלבן למחבת מוכן ולחץ אותו למחבת.
לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג ולאפות במרכז התנור במשך 20 עד 22 דקות, עד חום זהוב.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
שים את החלב המרוכז הממותק בקערת מיקרוגל גדולה. מבשלים על 50 אחוז כוח (בינוני) במשך 4 דקות, תוך ערבוב בזריזות באמצע, עד חלקה.
מבשלים על 30 אחוז כוח (בינוני נמוך) במשך 12 עד 18 דקות, עד עבה מאוד קרמל צבעוני, ערבוב בזריזות כל 2 דקות, עד חלקה.
יוצקים את מילוי הקרמל על הלחם המקורר ומניחים את המחבת במקרר עד מגניב, כשעתיים.
עבור זיגוג שוקולד: בקערת מתכת גדולה לא מגיבה, לשלב את השוקולד, סירופ תירס, וחמאה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד התערובת חלקה לחלוטין.
הסר את הקערה מן המחבת ומערבבים במשך 30 שניות כדי להתקרר מעט.
יוצקים את התערובת על שכבת הקרמל הצונן ולהשתמש מרית אופסט כדי להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. שים במקרר במשך 1 שעה, או עד זיגוג מתקשה.
הסר את המחבת מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לא לפצח את זיגוג השוקולד.
ניתן לאחסן את הסורגים במקרר, מכוסה היטב, עד 4 ימים.