לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד
לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת קקאו, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגת שוקולד ללא קמח, לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח. מערבבים יחד ומניחים בצד.
בקערה אחרת, מערבבים את חלב החמאה, ביצים, וניל וסודה לשתייה.
מערבבים עם מזלג ומניחים בצד.
בסיר בינוני, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקקאו.
להקציף יחד כדי לשלב. בינתיים, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
כאשר החמאה נמסה, יוצקים את המים הרותחים במחבת. אפשר לבועות לרגע, ולאחר מכן לכבות את החום.
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח.
מערבבים יחד לרגע כדי לקרר את השוקולד, ואז לשפוך בתערובת הביצה.
מערבבים יחד עד חלקה, ואז לשפוך לתוך מחבת רול ג ' לי ungreased (או גיליון אפייה rimmed) ואופים במשך 20 דקות.
בעוד העוגה היא אפייה להפוך את הדובדבן. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. (אני פשוט לשטוף את אותו אחד השתמשתי לעוגה. גורם לי להרגיש אחראי ופרודוקטיבי.)
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את אבקת הסוכר. מערבבים יחד.
זרוק בפקאנים הקצוצים ומערבבים עד לשלב טוב.